Chelsea bekrefter at Drogba forlater klubben

Etter åtte år på Stamford Bridge.

FORLATER KLUBBEN: Chelsea bekrefter at Didier Drogba forlater Stamford Bridge når kontrakten utløper i slutten av juni. Foto:  AFP PHOTO/GLYN KIRK
FORLATER KLUBBEN: Chelsea bekrefter at Didier Drogba forlater Stamford Bridge når kontrakten utløper i slutten av juni. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I går skrev det franske magasinet France Football at Didier Drogba (34) har sagt at han er ferdig i Chelsea. Uttalelsene til Chelsea-spissen ble derimot dag påstått å ikke være ekte av Chelseas administrerende direktør Ron Gourlay.

Nå bekrefter klubben selv at Drogba er ferdig. Det melder de på sin hjemmeside.

Drogba forlater klubben når kontrakten utløper i juni. Han har vært åtte år i klubben og vunnet Premier League tre ganger.

- Didier er uten tvil en Chelsea-legende og vil alltid være en del av Chelsea-familien. Han føler tida er riktig for å forlate klubben, sier Chelsea-direktør Ron Gourlay.

Drogba har scoret 157 mål på 341 kamper.

- Jeg vil sette en stopper for spekulasjonene og bekrefte at jeg forlater Chelsea. Det er en vanskelig avgjørelse, og jeg er stolt av det jeg har fått til, sier Drogba.

- Lørdag (Champions League-seieren) var et spesielt øyeblikk. Jeg er glad for å ha vært med å hente så mange titler, sier Drogba.

- Jeg vil benytte muligheten til å takke alle i klubben. Spesielt Roman (Abramovitsj) og lagkameratene mine. Mange har blitt nære venner som jeg vil ha resten av livet, sier Drogba.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer