Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Chelsea bekrefter: Hiddink blir Mourinhos etterfølger

Tar over klubben ut sesongen.

TILBAKE: Chelsea henter inn tidligere manager Guus Hiddink som erstatter for José Mourinho ut sesongen. Foto: ITAR-TASS / Stanislav Krasilnikov
TILBAKE: Chelsea henter inn tidligere manager Guus Hiddink som erstatter for José Mourinho ut sesongen. Foto: ITAR-TASS / Stanislav Krasilnikov Vis mer

(Dagbladet): Torsdag fikk José Mourinho sparken som manager i Chelsea.

I dag har Premier League-klubben funnet sin erstatter ut sesongen. Guus Hiddink er Chelseas nye manager. Det bekrefter klubben på sine hjemmesider.

- Jeg gleder meg til å returnere til Stamford Bridge. Chelsea er en av de største klubbene i verden, men er ikke der de burde være for øyeblikket. Jeg er sikker på at vi kan snu dette, sier Hiddink til Chelseas hjemmeside.

- Jeg gleder meg til å jobbe med spillerne og støtteapparatet i denne flotte klubben og ikke minst fornyet mitt fantastisk forhold til Chelsea-fansen, forteller 69-åringen entusiastisk.

Nederlandske Hiddink hadde samme jobb i klubben i 2009 etter at Luiz Felipe Scolari fikk fyken. 69-åringen er for tida uten jobb, etter at han ga seg som Nederland-sjef i juni etter at laget - utrolig nok - mislyktes med å ta seg til EM.

Forrige gang Hiddink kom inn som midlertidig erstatter tok han Chelsea til seier i FA-cupen og en tredjeplass i serien. Nederlenderen kan også skryte av at han kun tapte én kamp sist han gang han var manager for Chelsea.

Kl. 16.00 i dag starter tiden etter Mourinho når Chelsea får besøk av nestjumbo Sunderland på Stamford Bridge. Chelsea sliter også i bunnen med sin sjokkerende svake 16. plass.

Hiddink vil være til stede, men det er Steve Holland og Eddie Newton har hovedansvaret for kampledelsen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media