Chelsea ber FIFA etterforske Real Madrid

- Ulovlig Robben-kontakt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no) Tidligere i dag gikk Real Madrid-sjef Ramon Calderon ut og sa at Arjen Robben står høyt på klubbens ønskeliste.

- Vi er i diskusjon med spilleren. Vi er foreløpig på et tidlig stadium, men håper på å få kjøpt ham, sa Calderon ifølge BBC.

Dette får Chelsea-ledelsen til å reagere.

- Jeg har registrert at Calderon sier de har snakket med Arjen. Som et resultat av dette vil vi be FIFA etterforske denne ulovlige spillerkontakten, sier Chelsea-direktør Peter Kenyon ifølge Sky Sports.

Skjedde i fjor også

Robben har mer enn et halvt år igjen av Chelsea-kontrakten sin, og andre klubber kan dermed ikke snakke med ham om en eventuell overgang uten Chelseas tillatelse.

- Det har ikke vært noen møter eller samtaler mellom Real Madrids sportsdirektør Predrag Mijatovic og noen i Chelsea-ledelsen, som har mandat til å handle på vegne av eier Roman Abramovitsj, sier Kenyon.

Robben skal nå være i samtaler med Chelsea om en forlengelse av kontrakten, som kan binde ham til Stamford Bridge ut 2012-sesongen.

Både Chelsea og Robben har tidligere i år takket nei til en forespørsel fra Bayern München, og nederlenderen sa da at han ønsket å fortsette i London-klubben.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer