Chelsea bomma på avgjørende straffe. Klarte ikke stoppe Watford

Både ledet og lå under.

NESTEN USTOPPELIG: Diego Costa spilte en svært god kamp mot Watford. Foto:Reuters / Stefan Wermuth
NESTEN USTOPPELIG: Diego Costa spilte en svært god kamp mot Watford. Foto:Reuters / Stefan Wermuth Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Watford slo Liverpool 3-0 i forrige serierunde, men Chelsea åpnet såpass godt at det så ut til å bli «lett match» for hjemmelaget. Det ble det ikke.

Begge lagene startet forholdsvis rolig, men dette kom seg utover førsteomgangen. Det hadde ikke vært de største sjansene, men etter 32 minutter fikk Chelsea uttelling.

Hjemmelaget fikk en corner, den sendte Willian til John Terry på rundt syv meter. Han headet ballen mot mål, hvor den traff Costa. En kjapp liten snurr av spanjolen, og han kunne skyte ballen hardt i mål.

Snudde Tre minutter før pause sendte Ben Watson inn en corner i Chelseas banehalvdel. Matic så ut til å ha full kontroll, men istedenfor å heade ballen, tok han armen opp. En soleklar straffe - som Troy Deeney enkelt satte.

Dermed var lagene like langt da andre omgang ble blåst i gang.

Diego Costa var virkelig på etter pause, men måtte se Watford snu kampen elleve minutter ut i den siste omgangen.

José Jurado sendte en perfekt pasning inn til Ighalo, som trakk seg unna en Chelsea-spiller og klinka ballen inn bak Courtois. Plutselig var Watford i ledelsen på Stamford Bridge.

Straffebom Da våknet Costa virkelig.

Etter 65 minutter kom Oscar nedover langs høyrekanten. Der så han Costa komme i full fart, sendte en perfekt pasning til spanjolen som kom på et fantastisk godt løp.

Nesten upressa fikk Costa plassert ballen bak Gomes. 2-2, og kampen var mer spennende enn man hadde trodd etter de første fem minuttene.

Chelsea skrudde opp et hakk, men Watford holdt seg oppe. Inntil det åttiende minutt. Hazard kom seg inn i 16-meteren, men ble takla av Holebas og ble liggende. Soleklar straffe, som Oscar gikk fram for å ta.

Heldigvis for Watford klarte ikke Oscar å sette ballen, han skøyt nemlig kula langt over mål etter å ha sklidd i det han skulle skyte.

Mister United-kampen Costa spilte en av sine bedre kamper mot Watford denne Boxing Day-kampen, og ofra alt han hadde.

Litt synd var det derfor at han pådro seg et gult kort med to minutter igjen av kampen, som gjør at han må stå over kampen mot Manchester United på mandag.

Ingen av lagene klarte å utnytte de fire minuttene med tillegg de fikk, og delte poengene denne lørdagen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer