DUMPET NED:  Dette brevet dumpet ned i postkassen til 55 000 mennesker som bor i områdene rundt Stamford Bridge. Foto: NTB Scanpix
DUMPET NED: Dette brevet dumpet ned i postkassen til 55 000 mennesker som bor i områdene rundt Stamford Bridge. Foto: NTB ScanpixVis mer

Chelsea-brev røper at klubben har startet å planlegge gullfesten

Lenge før det er avgjort.

(Dagbladet): Chelsea har allerede startet å planlegge gullfesten i gatene rundt Stamford Bridge.  Det kommer fram i et brev som dumper ned i 55 000 postkasser rundt Stamford Bridge i påsken.

Parademarsj I brevet står det blant annet:

«Vi skriver til dere for å advare mot en mulig parademarsj hvis jakten på trofeer i Champions League og Premier League er velykket.»

Det kan oppfattes som arrogant, og setter nok sinne i kok hos mange rivaliserende supportere.

Oppfordret Men, det er viktig å ha med i ligningen at London er en verdensmetropol. Det er ikke bare bare å arrangere en spontan-feiring i byen.

I brevet kommer det fram at det er politiet i London som har oppfordret  Chelsea til å planlegge gullfesten i god tid. De er bekymret for at en spontan folkemasse skal skape kaos i Londons gater.

Planen er, hvis Chelsea vinner en av de to titlene, at spillerne skal kjøre i åpen buss rundt stadion og ta i mot hyllesten fra supportere og skuelystne 25.mai.

Finalen i Champions League spilles 24.mai. Bayern München, Atletico Madrid, Chelsea og Real Madrid er med i kampen.

 BREVET:  Som er sendt til lokalbefolkningen.
BREVET: Som er sendt til lokalbefolkningen. Vis mer