Chelsea-bud på fire spillere til 900 mill.

Kjøpefest på ryktebørsen.

HALV MILLIARD HER OG DER: Andre Villas-Boas har allerede Premier Leagues dyreste spiller i Fernando Torres, nå ryktes det at kjøp til det dobbelte er godt planlagt i Chelsea. Foto: REUTERS/Phil Noble
HALV MILLIARD HER OG DER: Andre Villas-Boas har allerede Premier Leagues dyreste spiller i Fernando Torres, nå ryktes det at kjøp til det dobbelte er godt planlagt i Chelsea. Foto: REUTERS/Phil NobleVis mer

(Dagbladet): Først i går fikk Chelseas nye manager, André Villas-Boas, kloa i sommerens første signering, supertalentet Romelu Lukaku (18). Oriel Romeu er jo i praksis bare på utlån fra Barca.

Nå tyder mye på at Lukaku bare er en forsmak på en gigantisk shoppingrunde londonklubben planlegger.

Ifølge Daily Telegraph har Chelsea planer om å hente inn fire spillere før overgangsvinduet smekker igjen om snaue to uker. Samtlige koster mellom 200 og 300 millioner kroner.

Modric og Mota, Luka Modric vil til Chelsea, men klubben har fått avslag på to bud. Nå skal et på 30 millioner pund, 270 millioner kroner, legges på bordet.

Valencia-ving Juan Mata vil Villas-Boas ha for 240 mill., mens duoen Pereira og Joao Moutinho fra managerens gamleklubb Porto kan koste opptil 390 mill.

Men Modric er prioritert, og ifølge The Sun er Chelsea så desperate at de slenger på Yossi Benayoun på toppen av pengebudet.

Totalprisen på Villa-Boas fire ønskespiller ligger dermed på drøyt 900 mill. kroner, og med Lukaku kan Chelsea ende opp med å bruke over en milliard. Hvem sa Roman Abramovitsj var blakk?

Nasri vil egentlig til United? Heller ikke Manchester City-eierne mangler penger, mange stusser derfor på hvorfor det tar så lang til å få signert Arsenal-playmaker Samir Nasri.

TOPPSCORER I U21-EM: Juan Mata er blitt koblet til alle storklubber i Premier League, nå kan det hende at den offensive midtbanespilleren havner på Stamford Bridge. Foto: AFP/JONATHAN NACKSTRAND
TOPPSCORER I U21-EM: Juan Mata er blitt koblet til alle storklubber i Premier League, nå kan det hende at den offensive midtbanespilleren havner på Stamford Bridge. Foto: AFP/JONATHAN NACKSTRAND Vis mer

Om den franske avisa La Parisien ikke forteller grunnen til det, så kommer det fram noe som kanskje gleder visse andre supportere.

Nasri skal ha sagt til venner at han heller ville til United, Barcelona eller Real Madrid framfor å underskrive en City-avtale. United, hørte dere?

Historien gjenfortelles i Daily Mirror og Daily Star i dag, og den er ennå ikke benektet av Nasri på twitter.

United og Sneijder igjen United har allerede kjøpt sitt, ser det ut til, klubbens eiere varsler i stedet et salg av en stor United-bit via børsnotering i Singapore.

Ifølge Telegraphs United-ekspert vil gjeld bli nedbetalt, slik at United i framtiden lettere skal konkurrere med Citys økonomiske muskler på overgangsmarkedet.

Kanskje derfor The Sun hevder at Alex Ferguson fortsatt vil ha svinedyre Wesley Sneijder fra Inter før markedet stenger?

Londonklubben QPR er allerede solgt til malaysiske Tony Fernandes, og følgende spillere er tenkt å forsterke laget med det aller første: Scott Parker (West Ham), Shaun Wright-Phillips og Nedum Onuoha (begge Manchester City).

MIDTBANESTJERNE: Chelsea har skadetrøbbel sentralt og har pekt ut Joao Moutinho som en mulig forsterkning. Foto: AFP/ PATRICIA DE MELO MOREIRA
MIDTBANESTJERNE: Chelsea har skadetrøbbel sentralt og har pekt ut Joao Moutinho som en mulig forsterkning. Foto: AFP/ PATRICIA DE MELO MOREIRA Vis mer

City ønsker å bli kvitt flere med superlønn, Roque Santa Cruz kan ifølge Daily Mail være på vei til spanske Raye Vallecano. Eller Leeds?

Også Liverpool rensker opp i stallen. Nabil El Zhar får gå gratis til Levante, mens David Ngog kobles til Bolton med en prislapp på 3,7 mill. pund.

Resten av dagens godbiter plukker vi fra Sporting Lifes overgangssenter og BBCs ryktespalte:

Rovers Raul Blackburn har endelig fått lurt sjekkheftet fram hos sine indiske eiere, resultat er to offensive spillere inn for totalt åtte millioner pund: Vedad Ibisevic (Hoffenheim) og Simon Vukcevic (Sporting Lisboa).

Rovers har forøvrig ikke gitt opp å hente Spania-legenden Raul fra Schalke.

Noen som har lyst på Willian? Sjaktar Donetsk-spissen fra Brasil skriver gjerne under for Chelsea, Arsenal eller Tottenham.

Tottenham ønsker seg Lassana Diarra fra Real Madrid, og er villige til å betale seks millioner pund for Harry Redknapps gamle kjenning fra Portsmouth.

HAR SPURS RÅD? Real Madrids Lass Diarra er ønsket i Tottenham, men det stilles spørsmålstegn ved om lønnstaket i londonklubben er for lavt for 26-åringen. Foto: EPA/ANDREU DALMAU
HAR SPURS RÅD? Real Madrids Lass Diarra er ønsket i Tottenham, men det stilles spørsmålstegn ved om lønnstaket i londonklubben er for lavt for 26-åringen. Foto: EPA/ANDREU DALMAU Vis mer

Fulham ønsker seg Twente-spiss Bryan Ruiz, men costarikaneren er verdsatt til langt mer enn de 7,5 millionene Martin Jol ønsker å betale.

Betalingslysten blir ofte sterkere jo færre dager det er igjen til overgangsvinduet stenger 31. august. Nå er det jo tross alt 12 dager igjen.

HOT: Bryan Ruiz frister Fulham, men også Spurs har kikket på den høye angriperen. med 36 mål på 61 kamper i Twente. Foto: EPA/Vincent Jannink
HOT: Bryan Ruiz frister Fulham, men også Spurs har kikket på den høye angriperen. med 36 mål på 61 kamper i Twente. Foto: EPA/Vincent Jannink Vis mer