- Chelsea byr på Ronaldinho i løpet av 48 timer

Og broren ble sett i London i går.

(Dagbladet.no): Det er noen dager igjen til overgangsvinduet stenger, og vi venter fortsatt på den virkelige store bomba.

Nå meldes det i spansk sportspresse at det kan være i ferd med å smelle.

Ifølge avisa AS vil Chelsea i løpet av de neste par dagene gi Barcelonas et bud på omkring 550 millioner kroner for Ronaldinho.

Bror på London-besøk

I tillegg rapporterer DiarioSport at Ronaldinhos storebror, rådgiver og agent Roberto de Assis Moreira i går satt i en VIP-losje og så Arsenal mot Manchester City.

Selskapet hans på Emirates Stadium: Pini Zahavi - agenten som er innblandet i brorparten av de største overgangene i England - og Kia Joorabchian - den kontroversielle forretningsmannen som blant annet sto bak Javier Mascheranos og Carlos Tevez\' overgang til West Ham.

AS mener å vite at Barcelona skal være villige til å cashe inn på Ronaldinho, og i stedet hente Daniel Alves fra Sevilla.

Alves vil bort, og Chelsea har allerede forsøkt å kjøpe backen, men har fått et bud avvist som for lavt.

HER FÅR HAN DRAKTA: Og nå kan det hende Ronaldinho får lov til å bruke Chelsea-trøya i kamp. I så fall blir han lagkompis med Frank Lampard (t.v.) og John Terry (t.h.). Foto: AFP/Scanpix
HER FÅR HAN DRAKTA: Og nå kan det hende Ronaldinho får lov til å bruke Chelsea-trøya i kamp. I så fall blir han lagkompis med Frank Lampard (t.v.) og John Terry (t.h.). Foto: AFP/Scanpix Vis mer

Savner Belletti

Ronaldinho hadde ingen stor sesong i fjor, og klarte ikke alltid å innfri de store forventningene som alltid er knyttet til ham.

Han uttalte tidligere i uka at han ville gjøre sin beste sesong for klubben, men kanskje slår han i stedet følge med kompisen og landsmannen Juliano Belletti til Chelsea.

Tidligere denne uka sa Ronaldinho at han har blandede følelser for den overgangen.

- Jeg er trist fordi Belletti var en god venn av meg, og nå er han ikke her. På den andre siden er jeg glad fordi han har tatt et nytt steg i karrieren og gått til en mektig klubb som Chelsea, sa Ronaldinho på en pressekonferanse ifølge Barcas hjemmeside.

- Chelsea byr på Ronaldinho i løpet av 48 timer