Chelsea cruiset inn til seier

Jubelkveld og fire mål mot Real Betis.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no:) Det ble en underholdende, men relativt uspennende kamp nordmannen Terje Hauge dømte i mesterligaoppgjøret mellom Chelsea og Real Betis i kveld.

Oppgjøret endte med en klar firemålsseier til hjemmelaget Chelsea, og selv om spanjolene med Joaquin i spissen var farlige i starten av kampen, ble det raskt klart hvor de tre poengene ville havne.

Drømmemål av Crespo
Didier Drogba åpnet scoringsballet med en lav suser etter å ha blitt spilt igjennom av Michael Essien. Ricardo Carvalho pirket inn 2-0 etter en keepertabbe like før pause, og i andre omgang la de blå inn et ekstra kontrings-gir.

Joe Cole scoret enkelt etter en kontring som Essien startet et kvarter ut i andre omgang, og konfekten ble delt ut et par minutter senere.

Shaun Wright-Phillips slo et knallhardt innlegg inn i boksen, der dukket Hernan Crespos langhårede hode opp og styrte ballen knallhardt i nettet.

- Michael Essien var fantastisk i dag, sa John Terry til Sportinglife etter kampen.

- Dette er et flott resultat for oss, vi har ikke scoret så mye i Europa og er veldig fornøyde, la Chelsea-kapteinen til.

José Mourinho var også sitt vanlige selvsikre jeg etter seieren.

- Nå tror jeg alle forstår hvor stort dette laget egentlig er, sa Chelsea-sjefen til Sky Sports.

Cech på benken
Manager Mourinho valgte å spare førstemålvakt Petr Cech, mannen som skal stoppe Norge i VM-playoffen overlot keeperplassen til Carlo Cudicini.

STORTALENT: Shaun Wright-Phillips slo innlegget til Hernan Crespos drømmemål mot Real Betis. Foto: AP
STORTALENT: Shaun Wright-Phillips slo innlegget til Hernan Crespos drømmemål mot Real Betis. Foto: AP Vis mer

Selv med reservekeeperen i mål ble det altså en overlegen seier til et Chelsea-lag som begynner å bli vant til denslags, og London-laget topper da også sin mesterligagruppe, på samme poengsum som Liverpool.


SCORINGSFEST: Asier Del Horno (t.v.) gratulerer sine to lagkamerater Ricardo Carvalho og Didier Drogba med hvert sitt mål.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer