GLADE GUTTER:  John Terry (til høyre) ledet an i jubelscenene etter at Chelsea slo Crystal Palace 1-0 og sikret seg gullet i Premier League. FOTO: NTB SCANPIX
GLADE GUTTER: John Terry (til høyre) ledet an i jubelscenene etter at Chelsea slo Crystal Palace 1-0 og sikret seg gullet i Premier League. FOTO: NTB SCANPIXVis mer

Chelsea-drama under gullfeiringen: - Jeg var veldig syk

Ramires måtte til sykehus.

(Dagbladet): Den 28 år gamle midtbanespilleren Ramires var tatt ut i førsteelleveren da Chelsea møtte Crystal Palace søndag ettermiddag. Men så startet dramaet: Brasilianeren følte seg uvel, og ble kjørt til sykehus i hui og hast.

Lagkameratene - og ikke minst manager José Mourinho - ble stående igjen som spørsmålstegn på Stamford Bridge. De fryktet det verste.

Laget gjorde likevel jobben, vant 1-0 - og sikret seg seriegullet i Premier League.

Etter kampen ble Mourinho spurt om han skulle feire. Men svaret var kontant: Han skulle besøke Ramires på sykehuset, og deretter dra hjem til familien.

I dag har midtbanespilleren gitt et livstegn fra seg. Hva skjedde egentlig?

Komplikasjoner med nyrene - Hei, folkens. Som dere så i går var jeg veldig syk i minuttene før kampen. Årsaken var komplikasjoner med nyrene. Men det går bra, og nå er jeg hjemme hos familien, skriver han på Instagram.

- Takk Gud for at det ikke var noe mer alvorlig. Jeg vil bli helt frisk igjen om noen uker. Takk til alle som har sendt hilsninger og vært med meg.

Han fortsetter:

- Jeg vil også takke Chelseas medisinske team for en særdeles god jobb. Det var synd at jeg ikke kunne være med å feire. Men jeg er veldig glad for tittelen, den eneste jeg manglet i England. Gratulerer, Chelsea.

- Dårlig Dermed kan roen definitivt senke seg over den suverene serimesteren. Men - Mourinho var bekymret i går. Du så det på mannen, midt i balubaen på Stamford Bridge etter kampen.

- Ramires følte seg så dårlig at jeg måtte ta ham ut av garderoben. Jeg skal besøke ham nå, sa han.

På sykehuset ble manageren heldigvis mottatt av gode nyheter: Ramires var på bedringens vei.

Brasilianske medier melder at det kan dreie seg om nyrestein.

Tre kamper gjenstår, men de spilles uten Ramires. Han har to seriemål for Chelsea denne sesongen.

SYK:  Ramires (t.v.) - her fra et lykkeligere øyeblikk. FOTO: NTB SCANPIX
SYK: Ramires (t.v.) - her fra et lykkeligere øyeblikk. FOTO: NTB SCANPIX Vis mer