Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Chelsea er ikke vår største rival

Barcelona-stjernen Ronaldinho gleder seg til Champions League-start og han tror ikke et stjernespekket Chelsea blir vanskelig å slå.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Barcelona åpner i kveld hjemme mot Champions League-nykommerne Levski Sofia. En kamp som på blokka ser lett ut for de regjerende Champions League-mesterene. Men det er oppgjøret mot Chelsea 18. og 31. oktober alle snakker om. Og Ronaldinho er ikke bekymret.

-  De vil bli lett å slå fordi de mange nye stjernene ikke har funnet seg til rette og er ikke tilstrekkelig samspilte ennå, sier Ronaldinho ifølge Sky Sports.

Frykter Werder Bremen

-  Alle tror Chelsea er vår største rival, men jeg har stor tro på Werder Bremen. De vil gi oss god motstand, fortsetter han.

Barcelona slo Chelsea ut av Europa forrige sesong, og brasilianeren er overrasket over oppstyret rundt de to lagene. Han mener det derfor er en fordel for Barcelona at lagene møtes i gruppespillet.

-  Folk kaller gruppa vår «dødens gruppe», men det er bare fotball, ikke krig. Det er mye oppstyr rundt Chelsea, så det er bedre å møte dem nå i stedet for sent i sesongen, sier han og understreker at Chelsea er et godt lag.

-  De har en imponerende stall, men ingen lag er ustoppelige.

-  Gode nok

KONTROVERSIELL: Ronaldinho hisser på seg Chelsea før oppgjørene i slutten av oktober. Stjernene er ikke godt nok samspilte så tidlig i sesongen, mener Barcelonas brasilianer. Foto: REUTERS
KONTROVERSIELL: Ronaldinho hisser på seg Chelsea før oppgjørene i slutten av oktober. Stjernene er ikke godt nok samspilte så tidlig i sesongen, mener Barcelonas brasilianer. Foto: REUTERS Vis mer

Chelsea møter Werder Bremen i kveld og for fjorårets seriemester har Champions League høyeste prioritet i år. For Michael Ballack er bare det gjeveste trofeet godt nok.

-  Hvis jeg ikke trodde Chelsea var gode nok til å vinne Champions League ville jeg ikke flyttet hit. Ambisjonene våre er helt klart å vinne, men vi vet at det ikke kommer til å bli så lett, forteller Ballack.

-  Vi har fått noen nye spillere og alle må levere sammen. Selv om laget har mange gode spillere gir det ingen garanti for automatisk suksess. Men vi er ikke de eneste som har forsterket laget. Det har også Barcelona, Real Madrid og AC Milan gjort, slår han fast.

image: -  Chelsea er ikke vår største rival