- Chelsea er sterkere enn United

Men hvis Ferguson får Tevez skifter Carragher mening.

(Dagbladet.no): Manchester United var ustoppelige i fjorårets Premier League, og tok til slutt gullet i det som ble en spennende sesong.

Liverpool sikret tredjeplassen et stykke bak United og Chelsea, men med Fernando Torres innkjøpt til klubben håper Benitez’ menn at de virkelig kan kjempe om tittelen denne sesongen.

Fiendtligheten mellom Liverpool og Manchester United går langt tilbake, men ifølge midtstopper Jamie Carragher er det Chelsea man bør se opp for kommende sesong.

– United er kanskje mestere, men det er Chelsea som blir målestokken, sier Carragher, ifølge nyhetsbyrået PA.

Liverpools kanskje viktigste brikke i fjor mener et skadefritt London-lag blir skummelt.

– Det finnes ingen bedre keeper enn Petr Cech tilbake i toppform, og med John Terry foran ham har Chelsea en virkelig sjanse. Laget som kommer foran Chelsea på tabellen vinner i år, spår Carragher.

Frykter Tevez.

Manchester United hadde en fantastisk innspurt denne sesongen, og lot aldri Chelsea slippe innpå seg. Og selv om Jamie Carragher kanskje frykter Chelsea mer enn Ronaldo og de andre, er det en ting som kan endre landslagsspillerens mening – at United sikrer seg Carlos Tevez.

GULL-RIVAL: Jamie Carragher frykter Didier Drogba og Chelsea mest foran årets sesong. Foto: STF/AP/SCANPIX
GULL-RIVAL: Jamie Carragher frykter Didier Drogba og Chelsea mest foran årets sesong. Foto: STF/AP/SCANPIX Vis mer

– United er et godt lag, og de har styrket seg igjen. Carlos Tevez vil bedre sjansene deres betraktelig, men forhåpentligvis får de ikke ham, sier Carragher.

Sagaen om Tevez’ overgang fra West Ham til Manchester United begynner å bli en lang en, og det er fortsatt uvisst når og om Tevez får flytte nordover.

Drømmer om ligagull

Jamie Carragher selv havnet i nyhetene for en kort tid tilbake, da han ringte inn til et radioshow og truet verten med juling. Nå om dagen konsentrerer han seg mer om sesongoppkjøringen, og han har håp om at Liverpools innkjøp i sommer vil gi resultater.

– Alt går strålende. Vi har reist mye, men det har gitt alle muligheten til å bli kjent med de nye gutta. De er alle bra folk, og fantastiske spillere. Jeg er sikker på at de kommer til å ha en stor påvirkning denne sesongen, sier Carragher.

- Chelsea er sterkere enn United