Chelsea etterforskes for bonusrot

- Økte bonusen.

(Dagbladet.no:) Tidligere Chelsea-spiss Jimmy Floyd Hasselbaink forteller nå at spillerne mottok ulovlige bonuser for to sesonger siden.

Hasselbaink sier at de fikk 100 000 pund (1,15 mill. kroner) i Champions League-bonus, og ikke 50 000 som var nedfelt i avtalene deres.

I Premier League-reglementet står det at bonusordninger ikke kan endres i løpet av sesongen, og selv om Chelsea nekter for å ha gjort noe galt vil Premier League nå etterforske saken, melder BBC.

- Roman Abramovich lovte oss ved seriestart 50 000 pund hvis vi kom til semifinalene i turneringen, men i slutten av måneden sa han at det ventet 100 000 i stedet, sier Hasselbaink i sin egen bok.

Chelsea slår tilbake

- Vi har ved to anledninger nå sagt at Chelsea ikke har gjennomført noen utbetalinger til spillere som bryter med reglene til FA eller Premier League. Dette står vi fortsatt for, sier en talsmann for klubben.

Chelsea har invitert Premier League til å gå over relevante dokumenter.

- Dette har ikke skjedd ennå. Jimmy Floyd Hasselbaink har kommet med falske beskyldninger som kan skade fotballen og Chelsea. Det er disse som bør etterforskes, ikke Chelsea.

På grunn av disse beskyldningene opplyser Premier League nå at de er nødt til å starte en gransking.

ANKLAGER EKS-KLUBBEN FOR REGELBRUDD: Jimmy Floyd Hasselbaink sier Chelsea endret bonusordningen.