Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Chelsea-fan gjorde ape-gest foran Welbeck

Etterlyses av klubben.

ETTERLYSER UKJENT TRIBUNEGJENGER: Danny Welbeck (t.h) skal tilsynelatende ha blitt utsatt for rasisme fra en Chelsea-tilhenger da rødtrøyene ble slått ut av ligacupen på Stamford Bridge. Foto: Scanpix / AFP /GLYN KIRK
ETTERLYSER UKJENT TRIBUNEGJENGER: Danny Welbeck (t.h) skal tilsynelatende ha blitt utsatt for rasisme fra en Chelsea-tilhenger da rødtrøyene ble slått ut av ligacupen på Stamford Bridge. Foto: Scanpix / AFP /GLYN KIRK Vis mer

(Dagbladet): Chelsea - Manchester U 5-4 eeo.

Timingen kunne ikke vært dårligere for Chelsea.

I dag publiserer flere britiske aviser bilder av en Chelsea-supporter som gjør apekatt-bevegelser i retning Manchester U-spiss Danny Welbeck under ligacupkampen i går kveld.

Tilhengeren ble knipset bare timer etter at Chelsea sendte inn en offisiell klage på dommer Mark Clattenburg - for rasistisk tilrop mot John Obi Mikel under United-kampen søndag.

Dommeren er anklaget for å ha sagt nettopp ordet «monkey» til Mikel.

På toppen av dette sto kaptein John Terry over den kampen, og United-seieren i ligacupen, med en firekampers rasismekarantene etter den mye omtalte episoden med Anton Ferdinand forrige sesong.

Chelsea skriver i en pressemelding i ettermiddag at de prøver å spore opp supporteren i lys hettejakke, som på svært ufint vis rettet hånden mot egne armhuler.

- Chelsea FC kan bekrefte at vi etterforsker en hendelse som involverer en person på tribunen under kampen mot Manchester United i går kveld. Klubben skal se på alle TV-bilder og vil gjerne at de som kan identifisere personen tar kontakt med oss.

Blåtrøyene understerker at de satser stort på å kvitte seg med alle former for diskriminering på Stamford Bridge, og åpner for politianmeldelse av mannen.

London-politiet opplyser til nyhetsbyrået PA at de er kjent med bildet, men har så langt ikke fått inn en anmeldelse på supporteren.

KLAGET INN: Flere Chelsea-spillere mener de hørte dommer Mark Clattenburg (t.v) bruke ordet «monkey» mot Mikel søndag. Foto: Scanpix / AFP / ADRIAN DENNIS
KLAGET INN: Flere Chelsea-spillere mener de hørte dommer Mark Clattenburg (t.v) bruke ordet «monkey» mot Mikel søndag. Foto: Scanpix / AFP / ADRIAN DENNIS Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media