SUKSESS SAMMEN I LIVERPOOL: Chelsea-sjf Rafael Benitez har sett Fernando Torres (t.h) finne igjen målteften. I går scoret spanjolen i semifinalen i klubb-VM. Foto: REUTERS/Yuriko Nakao
SUKSESS SAMMEN I LIVERPOOL: Chelsea-sjf Rafael Benitez har sett Fernando Torres (t.h) finne igjen målteften. I går scoret spanjolen i semifinalen i klubb-VM. Foto: REUTERS/Yuriko NakaoVis mer

- Chelsea-fansen vil ende opp med å akseptere ham

Torres tror på Benitez.

Søndag kan Rafa Benitez (52) lede Chelsea til gull i VM for klubblag. Fernando Torres (28) tror det kan føre til at landsmannen endelig får fansens støtte.

Etter å ha slått mexicanske Monterrey 3-1 i semifinalen, skal Chelsea søndag spille finale mot brasilianske Corinthians. Benitez, som tidligere har vunnet turneringen med Inter, kan trenge suksessen for endelig å få støtte av Chelsea-fansen, som også i Japan har tatt imot treneren med buing.

- Rivaliseringen mellom Chelsea og Liverpool kan ha skapt et fiendskap, som er forståelig. Men med tiden vil dette endre seg. Fansen vil ende opp med å akseptere ham, sier Fernando Torres.

Torres har slått ut i full blomst i løpet av de siste ukene. Han har stått for fem av Chelseas tolv siste scoringer. Benitez fikk sparken bare fem dager etter at han tok tittelen med Inter i 2010 og ber laget være på tå-hev mot brasilianerne søndag.

- Kvaliteten på laget deres er helt annerledes. Vi må være oppmerksomme og klare. De er kompakte, og de har gode spillere som er velorganisert og jobber hardt, sier 52-åringen.

Om lag 1100 Chelsea-fans befinner seg i Japan under turneringen.

(NTB-AFP)