Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Chelsea får leie tidligere Lyn-keeper

Al-Habsi gjenforenes med Mikel?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Ali Al-Habsi var en av John Obi Mikels beste venner i Lyn.

Oman-keeperen forsvant til Bolton i januar, mens den nigerianske 19-åringen fikk sitt etterlengtede klubbskifte til Chelsea i sommer.

Nå tilbyr Bolton-sjef Sam Allardyce å leie ut Al-Habsi til Chelsea, klubben som fikk to keepere skadd i samme kamp lørdag.

- Han sa i går kveld at hvis José eller Chelsea spør om dem, så skal vi snakke med dem, sier en Bolton-talsmann til nyhetsbyrået PA.

Keeperne det er snakk om er Al-Habsi, som ennå ikke har fått sin Bolton-debut, og tidligere England-målvakt Ian Walker.

- Sam sa i går at vi har tre keepere i verdensklasse i stallen. Han har de siste ukene nevnt at hvis det er mulig å leie ut noen av dem, så må vi vurdere det, sier talsmannen.

Med både Petr Cech og Carlo Cudicini skadd står tredjekeeper Hilario i Chelsea-buret mot Barcelona onsdag.

En innleid keeper kan ikke spille Champions League, men kan være aktuell til for eksempel Chelseas seriekamp mot Portsmouth lørdag.

GODE VENNER: Ali Al-Habsi var en av få Lyn-spillere som holdt telefonisk kontakt med Mikel under hele overgangsfarsen i Lyn. Foto: Scanpix
GODE VENNER: Ali Al-Habsi var en av få Lyn-spillere som holdt telefonisk kontakt med Mikel under hele overgangsfarsen i Lyn. Foto: Scanpix Vis mer

Til Boltons hjemmeside sier Allardyce at Chelsea foreløpig ikke har tatt kontakt.