Chelsea-fersking yppet seg mot Beckham

- Jeg kan forstå Sidwell, sier Mourinho.

(Dagbladet.no): Før nattens kamp mot LA Galaxy lovte José Mourinho at Chelsea ville behandle ankelskadde David Beckham pent, dersom han kom inn de siste 10 minuttene.

12 minutter før slutt entret mannen alle hadde ventet på banen på stillingen 1-0 til Chelsea - men Mourinhos budskap hadde åpenbart ikke nådd fram til alle spillerne.

Forstår Sidwell

Chelseas nyervervelse Steve Sidwell sparket Beckham ned, og i minuttene etterpå hinket 32-åringen rundt med smerter.

Mourinho tror Sidwell bare ønsket å imponere ham.

- Jeg kan forstå episoden med Sidwell. Det er en guttunge som nettopp har kommet til klubben, han ønsket å vise seg fram for meg, og det kan jeg forstå. Om Lampard hadde vært i den situasjonen hadde det neppe blitt noen kontakt i det hele tatt, sier Mourinho ifølge PA.

Beckham så imidlertid ut til å falle lettere teatralsk, men hevdet han bare hoppet opp for å beskytte seg selv.

- Jeg så ham komme og hoppet akkurat i tide, så foten min sto ikke i gresset da han traff meg. Jeg kom meg opp, og man forventer slike ting i en kamp, sier Beckham.

FIKK JULING: David Beckham spilte de siste 12 minuttene for LA Galaxy, og rakk et ublidt møte med Steve Sidwell på den tiden. Foto: AFP
FIKK JULING: David Beckham spilte de siste 12 minuttene for LA Galaxy, og rakk et ublidt møte med Steve Sidwell på den tiden. Foto: AFP Vis mer

Ingen sure miner

Som på ingen måte furtet over den tøffe behandlingen.

- Han har et stort konkurranseinstinkt, det var første kampen han spilte fra start, han har gjort det bra i Premier League så langt og nå spiller han for en klubb som Chelsea. Så han kommer til å gi litt juling på veien, selv om det er en vennskapskamp. Uheldigvis var det meg i kveld, men det er greit, sier Beckham.

Beckham var mer fornøyd med å ha unnagjort debuten for Galaxy, i en kamp som endte 1-0 til Chelsea.

27 000 tilskuere fylte Home Depot Center til randen, og Beckham fikk voldsom applaus da han erstattet Alan Gordon og inntok plassen sentralt på midtbanen.

- Det var fint å være der ute med guttene og få denne kampen unnagjort. Jeg har kost meg, sier han.

John Terry scoret kampens eneste mål, men var mest opptatt av debuten til David Beckham etterpå.  

- Som engelskmann var det stort å se han komme innpå. Alle kunne se hva han kan. Han vil løfte soccer til et annet nivå. Han er en verdensklassespiller og jeg er sikker på at mange spillere vil få opp øyne for MLS, sa Chelsea-kaptein John Terry.

Chelsea-fersking yppet seg mot Beckham
<B>HOPPET OPP:</B> Beckham ser noe teatralsk ut, men insisterer på at han bare hoppet for å beskytte seg.
<B>SIDWELL KOMMER...</B> Steve Sidwell ville imponere Mourinho, og valgte seg Beckham som offer.