Chelsea-fest

Lazios keeper, Matteo Sereni, har ei fortid i Ipswich. Kanskje snart i Lazio også.

Keeperen fikk i hvert fall skylda for minst halvparten av baklengsmålene hjemme mot Chelsea.

Elendigheten startet allerede etter et kvarter: Tidligere Lazio-spiller Juan Sebastian Versn skrudde et frispark inn i feltet, Sereni bokset ballen klønete opp i haka på en annen tidligere Lazio-spiller, Hernan Crespo - og ballen trillet i åpent mål. Og selv om Lazio spilte minst like godt som Chelsea i tida etterpå, var premissene i kampen lagt:

Lazio måtte jage, Chelsea kunne kontre.

Og Lazio jaget utmerket. Selv om de fikk den usedvanlig usympatiske serberen Sinisa Mihajlovic utvist etter bare sju minutter av andre omgang. Faktisk var det en tredje tidligere Lazio-spiller, Chelsea-keeper Carlo Cudicini, som holdt Lazio unna utlikningen. Helt til Sereni nok en gang viste seg fra sin slepphendte side i det 70. minutt: Frank Lampard skjøt med venstrebeinet, Sereni la returen på bredsida til Eidur Gudjohnsen. Enkelt 0- 2.

For Serenis skyld får vi håpe at klubbledelsen også la merke til et par flotte redninger.

Men frustrasjonen ble ikke mindre av at han også hadde en hånd på Chelseas to siste scoringer. Først skjøt Damien Duff kjapt fra 12 meter, via venstrehånda til Sereni. 0- 3. Og så skjøt Gudjohnsen knallhardt fra 17 meter, via Sereni og i tverrliggereren. Returen satte Frank Lampard i mål, også den via Sereni... 0- 4. Et fantastisk resultat for Chelsea, selv om det var litt flatterende.

<!--BTEK0--> HADDE EN DÅRLIG DAG: Matteo Sereni var slepphendt i går - men akkurat dette forsøket fra Chelseas Hernan Crespo nådde han.