Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Chelsea for sterke for Johnsen og Newcastle

Ronny Johnsen måtte ut i ekstraomganger i ligacupkampen mot Chelsea onsdag. Og ikke uventet var det London-laget som til slutt ble for sterke for vertene.

På St. James' Park spilte Ronny Johnsen fra start da Newcastle tok imot serieleder Chelsea. Newcastle var ivrige på å reise kjerringa etter at de sist søndag røk med pinlige 1-4 på samme sted for Fulham, men oppgaven mot Chelsea ble for tøff for mannskapet til Graeme Souness.

Som så mange andre eliteserieklubber lot Chelsea mesteparten av sitt stjernegalleri hvile. Newcastle på sin side beholdt mesteparten av sitt A-lag for å prøve å tukte serielederen.

Og de lyktes nesten. Det endte med en målløs kamp etter ordinær tid, og lagene måtte ut i ekstraomganger. Da satte Chelsea innpå Eidur Gudjohnsen. Islendingen virket hissig på å vise seg fram og scoret da også bare fire minutter etter at han kom innpå.

Deretter var det Arjen Robbens tur til å sikre seieren med en scoring etter 112 minutters spill.

(©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media