- Chelsea forhandler om Trezeguet

Frankrike-spissen kan bli den første av fem nye stjerner til Chelsea.

I går røk Chelsea ut av ligacupen for Aston Villa. Det holder ikke for eier Roman Abramovitsj, som har brukt 1,3 milliarder på stjerner. Nå vil han styrke laget ytterligere.

Ifølge londonavisa Evening Standard er Chelsea i forhandlinger med Juventus om David Trezeguet. Stamford Bridge-klubben skal være villige til å betale 25 mill. pund (294 mill. kroner) for 26-åringen.

Offisielt sier Juventus nei til salg av stjernespillere, men ifølge avisa har Abramovitsj allerede møtt Juve-eier Moggi. Russeren har satt en toppagent til å sikre kjøpet i januar.

Trezeguet er Thierry Henrys spissmakker for Frankrike, og har scoret mål i annenhver kamp siden han kom fra Monaco for tre år siden. Juventus har prøvd å forlenge kontrakten med franskmannen, men ble ikke enige med hans agentpappa Jorge.

Juve-spissen er bare én spiller av spillerne Chelsea vil hente. Fem nye stjerner står på handlelista til Abramovitsj, med prioritet på spiss, stopper og sideback.

At Chelsea har penger nok er det ingen tvil om. I går skapte klubben store overskrifter da de uttalte at de gjerne betaler 700 mill. kroner for Ruud van Nistelrooy, dersom de synes han er verd det.

- Hvis Pelé var på markedet for 1,2 milliarder ville vi kanskje gått for ham, men vi betaler ikke 30 mill. pund for hvem som helst, sier direktør Paul Smith.

(Dagbladet.no)

TOPPSCORER:</B> David Treezeguet kan være på vei til Chelsea.