- Chelsea forhandler om Trezeguet

Frankrike-spissen kan bli den første av fem nye stjerner til Chelsea.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

I går røk Chelsea ut av ligacupen for Aston Villa. Det holder ikke for eier Roman Abramovitsj, som har brukt 1,3 milliarder på stjerner. Nå vil han styrke laget ytterligere.

Ifølge londonavisa Evening Standard er Chelsea i forhandlinger med Juventus om David Trezeguet. Stamford Bridge-klubben skal være villige til å betale 25 mill. pund (294 mill. kroner) for 26-åringen.

Offisielt sier Juventus nei til salg av stjernespillere, men ifølge avisa har Abramovitsj allerede møtt Juve-eier Moggi. Russeren har satt en toppagent til å sikre kjøpet i januar.

Trezeguet er Thierry Henrys spissmakker for Frankrike, og har scoret mål i annenhver kamp siden han kom fra Monaco for tre år siden. Juventus har prøvd å forlenge kontrakten med franskmannen, men ble ikke enige med hans agentpappa Jorge.

Juve-spissen er bare én spiller av spillerne Chelsea vil hente. Fem nye stjerner står på handlelista til Abramovitsj, med prioritet på spiss, stopper og sideback.

At Chelsea har penger nok er det ingen tvil om. I går skapte klubben store overskrifter da de uttalte at de gjerne betaler 700 mill. kroner for Ruud van Nistelrooy, dersom de synes han er verd det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer