Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Chelsea forhørte seg om Riise

Mer enn rykter, mener lokalavisa.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): John Arne Riise ble koblet til ligamester Chelsea allerede for ei uke siden.

Nå skriver Liverpool Echo at det ikke bare handlet om rykter.

Den vanligvis velorienterte lokalavisa hevder de styrtrike blå fra London har tatt kontakt med Liverpool om den norske venstrebacken.

Manager Jose Mourinho fikk klart svar tilbake. Riise er ikke en spiller laget fra Anfield ønsker å kvitte seg med. Forespørselen ble heller ikke godt mottatt.

Liverpool-sjef Rafael Benitez setter spørsmålstegn ved både tidspunkt og motiv for Chelseas henvendelse, skriver lokalavisa.

Det er velkjent at Chelsea lenge har vært i forhandlinger med Arsenal om Ashley Cole, partene klarer ikke å bli enige om pris. Dersom blåtrøyene har flere kort på hånda kan det vippe Cole-tvekampen i Chelseas favør.

Dessuten mistenker Liverpool-leiren at henvendelsen ble sendt for å skape uro på Anfield før seriestarten.

Liverpool Echo skriver at Chelsea ikke la inn noe offisielt bud, men tok kontakt før søndagens Community Shield-kamp. Der gikk Riise på soloraid og måket inn de rødes første mål.

KANON MOT CHELSEA: John Arne Riise gikk solo og plaffet inn ledelsen mot Chelsea søndag. Før kampen skal ligamesterne ha spurt Liverpool om nordmannen var tilgjengelig for kjøp. Foto: Scanpix/Reuters
KANON MOT CHELSEA: John Arne Riise gikk solo og plaffet inn ledelsen mot Chelsea søndag. Før kampen skal ligamesterne ha spurt Liverpool om nordmannen var tilgjengelig for kjøp. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer

Ålesunderen spilte mot Brasil i går og i forkant av matchen på Ullevaal har 25-åringen flere ganger uttalt seg om den påståtte interessen fra Stamford Bridge.

- Jeg trives der jeg er, sa Riise til Dagbladet.no.

• Din kommentar: Er Riise-koblingen bare et taktisk spill, eller tror du Chelsea ønsker seg nordmannen?