Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Chelsea frykter Drillo

LONDON (Dagbladet): Chelsea- Liverpool 2-1. De er tittelforsvarere i cupvinnercupen, har akkurat slått Liverpool lett og ligger på andreplass i Premier League. Likevel: - Drillo nyter voldsom respekt. Chelsea vet at Vålerenga blir veldig vanskelig, sier Tore André Flo til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gianluca Viallis frykt bygger ene og alene på Mr. Olsens internasjonale stamtavle. Det vil si - resultatene med Norge. Og derfor er det stilen, og ikke VIF-gutta som enkeltspillere, Chelsea gruer seg til. For setter du opp Chelsea mot Vålerenga mann for mann, blir det varmblods mot kaldblods på en strøken bane.

Ikke imponert

Om Liverpool-kampen som holder Chelsea i riktig avstand til Manchester United sa Vialli at gutta hans spilte «out of this world» i 75 minutter. Akkurat det er veldig bra - og en betydelig overdrivelse. For Drillo-assistent Knut Arild Løberg, som så torsdagens motstander fra tribunen, var ikke imponert av mer enn den første halvtimen. Da var Chelsea til gjengjeld veldig gode.

Men VIF-Løberg merket seg mer enn Chelseas gode periode, spesielt slurvet på midtbanen.

Flo enig med Løberg

Og Tore André Flo er mer enig med Knut Arild Løberg enn sin egen motstander. Den norske Chelsea-spissen tror nemlig ikke at det som ble prestert mot Liverpool er godt nok til å slå Vålerenga.

Venter på Drillo

Engelske journalister jeg snakket med i går gleder seg til Drillo - for snart sju år siden døpt «The Mad Professor» - kommer til byen. Ikke fordi de liker fotballen hans, men fordi de har en slags ironisk kjærlighet til mannen som har ødelagt den ene motstanderen etter den andre. For de husker to uavgjorte kamper på Wembley, og ikke minst Ullevaal-tapet som nektet England USA-turen i - 94.

Og enda bedre: Fordi Chelsea har vist store svakheter så langt i cupvinnercupen frykter mange av dem at Drillo kan gjøre det igjen.

- Jeg har mye å jobbe med frem til fredag, sier Tore Andre Flo til Dagbladet.