- Chelsea gjort til skamme

Engelske aviser latterliggjør Chelsea, mens manager Claudio Ranirei fortsatt regner laget som favoritter før returen mot Viking.

Ben Wrights redusering i sluttminuttene ga Viking et godt utgangspunkt før returkampen om seks dager. Med 1-0 til Viking er Chelsea utslått.

- Dette er et dårlig resultat for oss, fordi Viking vil spille bedre hjemme. Men vi er fortsatt favoritter, fordi Chelsea kan spille godt og score, sier Ranieri til

Sky Sports

.

Den italienske treneren legger ikke skjul på at han ble frustrert over Vikings spillestil på Stamford Bridge.

- Det var vanskelig for oss, de satt opp to murer foran keeperen sin. De var veldig bra organisert. 2-0 hadde vært greit. Det er fortsatt greit, men 2-1 blir hardere.

Manageren legger skylda på sine offensive spillere.

- Vi skapte mange sjanser, og hadde en god holdning. Men vi så nervøse ut foran mål. Vi var ikke like gode som vi har vært i Premier League, sier han.

Dagens britiske aviser latterliggjør Chelsea fordi de ikke klarte å slå Viking med flere mål.

The Sun

mener at resultatet er ekstra ille på grunn av Ben Wrights bakgrunn: «Han ble gitt bort av Bristol City og klarte ikke engang å holde en plass på amatørlaget Woking».

Daily Mirror

skriver at det er vanskelig å tro at dette var det samme Chelsea-laget som knuste Newcastle i ligaen for fem dager siden.

- Chelseas superstjerner ble gjort til skamme med et overtidsmål som gjør at det er virkelig fare for at de blir slått ut enda en gang, skriver avisa og roser Viking:

- Det var vanskelig å se forskjell på multimillionærene og de norske deltidsspillerne i går kveld.

(Dagbladet.no)

<B>GOD VIKING-SJANSE:</B> Chelseas franske VM-stopper Marcel Desailly klarte ikke å hindre Morten Berre og Viking fra å score i går kveld.