Chelsea greide ikke score på Cluj

Drogba båret av banen, kan være ute i månedsvis.

Rumenske Cluj klarte 0-0 på hjemmebane, og det skal de rumenske mesterligadebutantene selvsagt ha all ære av mot det engelske stjernegalleriet.

Men Chelsea er nok mer opptatt av det som skjedde med spissen fra Elfenbenskysten.

Drogba var akkurat kommet tilbake etter et seks uker langt avbrekk på grunn av en kneskade da han ble skadet på ny i starten av 2. omgang. Han prøvde å nå en pasning fra Florent Malouda, men havnet i stedet i en duell og gjorde grimaser på grunn av smerter.

 
Han fikk medisinsk behandling i flere minutter, men ble til slutt båret av banen.

Cluj avsluttet sterkt og hadde flere store sjanser til å ta seieren. Eugen Trica traff utsiden av stolpen i det 80. minutt, mens Petr Cech måtte ta fram sitt beste for å redde Alvaro Pereiras skudd fem minutter senere.

Nicolas Anelka var nærmest scoring for Chelsea.

- Vi spilte ikke bra. Jeg vet det, og spillerne vet det. Men ett poeng er bedre enn null poeng, sa manager Luiz Felipe Scolari.

- Cluj slo Roma og spilte med selvtillit. De ville vise folk at de er et godt lag. De løp og løp i 95 minutter, la han til.

BÅRET AV: Drogba ble båret av banen i Romania. Nå frykter Chelsea at spissen er ute i flere måneder. Foto: Bogdan Christel, Reuters
BÅRET AV: Drogba ble båret av banen i Romania. Nå frykter Chelsea at spissen er ute i flere måneder. Foto: Bogdan Christel, Reuters Vis mer

(NTB)

Chelsea greide ikke score på Cluj