FØLER SEG IKKE BRA: Jose Mourinho er blitt syk før morgendagens møte mellom Chelsea og Liverpool. Foto: Ben Stansall / AFP Photo /NTB Scanpix
FØLER SEG IKKE BRA: Jose Mourinho er blitt syk før morgendagens møte mellom Chelsea og Liverpool. Foto: Ben Stansall / AFP Photo /NTB ScanpixVis mer

Chelsea har ankommet Liverpool uten Mourinho

Mourinho er blitt syk.

Søndag møtes Liverpool og Chelsea på Anfield til en kamp som kan avgjøre gullkampen i Premier League. Chelsea-manager José Mourinho har fått alt annet enn en ideell oppladning.

 Chelsea er nødt til å vinne for å holde liv i gullhåpet, men Mourinho har sagt han vurderer å stille med et svekket lag på grunn av klubbens returmøte med Atlético Madrid i mesterligaen onsdag.

Mourinho sliter med sykdom og har fått en dårlig oppladning til kampen.

Lørdag kveld meldte Chelsea på sin Twitter-konto at laget har ankommet Liverpool, men at Mourinho ikke reiste sammen med troppen.

- Mourinho føler seg dårlig og vil ikke smitte spillerne, meldes det.

Liverpool trenger sju poeng på de siste tre kampene for å være sikret gullet, men vinner de søndag kombinert med at Manchester City taper for Crystal Palace senere på dagen, trenger de bare ett poeng på de siste to kampene.

(NTB)