Chelsea har betalt ham over 100 millioner kroner etter at de ga ham fyken

Nå skal de møtes igjen.

TAR OVER SCHALKE: Tidligere i dag kom nyheten om at Jens Keller er ferdig som manager i den tyske klubben Schalke, og at italienske Roberto Di Matteo tar over roret. Foto: REUTERS/Stefan Wermuth/NTB Scanpix
TAR OVER SCHALKE: Tidligere i dag kom nyheten om at Jens Keller er ferdig som manager i den tyske klubben Schalke, og at italienske Roberto Di Matteo tar over roret. Foto: REUTERS/Stefan Wermuth/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tidligere i dag kom nyheten om at Jens Keller er ferdig som manager i den tyske klubben Schalke, og at italienske Roberto Di Matteo tar over roret.

Det bekrefter klubben på sine hjemmesider.

- Vi er overbevist om at Roberto Di Matteo vil være i stand til å stabilisere laget, og oppnå målene våre både i Bundesliga og i Champions League, sier klubbens sportsdirektør, Horst Heldt.

Dermed vil Di Matteo allerede 25. november møte Chelsea, laget som ga ham sparken for snart to år siden.

Men alle bånd ble ikke på noen måte brutt mellom Di Matteo og klubben som holder til på Stamford Bridge. Han har nemlig hevet lønn der helt fram til i sommer.

Daily Mail skriver i dag at 44-åringen har fått betalt 130 000 pund, eller 1,35 millioner kroner, i uka i omlag halvannet år. Det blir over 100 millioner kroner over en periode på 18 måneder.

Denne etterlønna hadde blitt stoppet om Di Matteo hadde funnet seg en ny arbeidsgiver, men det har han altså ikke gjort før i dag.

Schalke har hatt en svart start på sesongen i den hjemlige serien, og ligger i skrivende stund på en svak 11. plass - allerede ni poeng bak suverene Bayern München. I tillegg er de ute av den tyske cupen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer