Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Chelsea har fått napp igjen

Geremi er solgt for 83 mill. kroner fra Real Madrid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
 • Chelsea tvinger fram Duff-salg
 • «Chelski» satser stort

  Den 24-årige kamerunske midtbanespilleren er klar for Stamford Bridge bare han blir enig med klubben om sin personlige kontrakt, melder Sky Sports.

  Midtbanespilleren som var utleid til Middlesbrough forrige sesong blir manager Claudio Raineris andre kjøp siden russiske Roman Abramovitsj kjøpte klubben i forrige uke.

  - Dette er en stor mulighet for ham. I Real var han ikke fast på laget. Han likte seg i Middlesbrough, men Chelsea er den klubben som er mest på vei oppover nå, og den klubben han ville til, sier Geremi-agent Barry Silkman.

  I går fikk klubben tilslaget på West Hams tenåringsback Glen Johnsen for 72 mill. kroner.

  Det stopper neppe der. Tidligere i dag fortalte Blackburn at klubben har avslått to bud på Damien Duff, men at Chelsea begynner å nærme seg summen som kreves for at iren kan få lov til å snakke med londonklubben.

  I tillegg er Chelsea - som nå skal ha et kjøpsbudsjett over en milliard kroner - ha lagt ut agn etter en rekke stjernespillere rundt omkring i Europa.

  Tenk på en av de aller beste spillerne i Champions League, og vær sikker på at Chelsea er ute etter ham...

  (Dagbladet.no)

NY LAGKAMERAT:</B> Geremi i fullt driv for Boro mot Chelseas Greame La Saux i fjor. Nå blir de to lagkamerater.