- Chelsea har kjøpt Svennis

Sven-Göran Eriksson skal ha undertegnet en avtale om å bli ny manager i Chelsea.

Det skriver svenske Aftonbladet i dag. Dermed kan morgendagens EM-kvalifisering mot Tyrkia bli Svennis' siste kamp som England-manager.

Ifølge avisa har 53-årige Eriksson skrevet under en opsjonskontrakt med Roman Abramovitsjs londonlag. Verdien av den er cirka 7 mill. norske kroner.

Erikssons interesse for England-jobben skal ha blitt svekket gradvis etter flere kontroverser i det engelske fotballforbundet i år. Sist da Rio Ferdinand ble nektet å spille mot Tyrkia på grunn av en uteglemt dopingprøve.

Selv om England når EM-sluttspillet med poeng i morgen, kan den tidligere Lazio-treneren fortsatt slutte for å ta over Chelsea.

- Når Roman Abramovitsj kjøpte Chelsea var klubben en uke fra konkurs. Den mannen vet hva han vil og Sven-Göran Erikssons image passer akkurat den image han vil gi Chelsea, sier England-ekspert Simon Banks til den svenske avisa.

Eriksson har omlag 40 mill. kroner i årslønn for England. Utbetalingen økes kraftig i Chelsea.

Det skapte voldsomt oppstyr på balløya da Eriksson ble avbildet sammen med Chelseas russiske eier i sommer. Da nektet Eriksson for at det handlet om trenerjobben i klubben.

Det tviler nok flere på nå.

(Dagbladet.no)

SISTE DANS?</B> Sven-Göran Eriksson landet i Tyrkia i går. I dag melder ei svensk avis at han blir Chelsea-sjef.