Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Chelsea har kontaktet meg

Roberto Carlos bekrefter.

(Dagbladet.no): Jose Mourinho har rettet blikket mot Real Madrid og Brasils venstreback Roberto Carlos.

Assier del Horno har ikke vært en umiddelbar suksess, og alternativet Wayne Bridge har vært utleid til Fulham og har også slitt med skade.

Ifølge den spanske radiostasjonen Onda Cero er det allerede enighet om en toårsavtale, og bare klarsignalet fra Real gjenstår, skriver Sky Sports.

Roberto Carlos selv bekrefter interessen, men sier det fortsatt kan være aktuelt å bli i Spania. Blant annet vil han se an resultatet av presidentvalget i Real Madrid.

- Ingenting er undertegnet. Men ja, de har sagt til meg at Chelsea vil ha meg. Jeg har svart at de må snakke med Real Madrid, at det er en valgperiode nå og at jeg er under kontrakt, sier han til Marca.

- Jeg vet ikke hva som kommer til å skje i valget, og jeg må finne ut om den nye presidenten og den nye treneren vil ha meg. Det er sant at noe er på gang med Chelsea, og hvis det blir noe av, vil det være smertefullt for meg å forlate Madrid etter så mange år, sier Roberto Carlos.

- Chelsea har kontaktet meg
- JA, CHELSEA VIL HA MEG: Roberto Carlos bekrefter interessen fra Jose Mourinho.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media