Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Chelsea har ødelagt meg

Adrian Mutu er nådeløs.

Den dopingtatte rumenske landslagsstjernen Adrian Mutu sier hans karriere kan være over etter sparkingen i Chelsea.

Mutu fikk fyken i London-klubben fredag etter at han nylig testet positivt for kokain. Han risikerer også to års utestengelse fra fotballen.

- Min karriere ligger i ruiner. Det er like greit å bare gi seg med fotballen. Hva mer kan jeg gjøre? spør Mutu i et intervju med Sunday Mirror.

- Chelsea har ødelagt meg. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg er sjokkert og overrasket over beslutningen deres. Jeg forventet ingen lønn mens jeg var utestengt, men trodde aldri at jeg skulle få sparken, sier han.

Chelsea-formann Peter Kenyon avviste søndag kritikken fra Mutu.

- Jeg kan ikke gå i detaljer her, men å si at vi ikke har gitt ham støtte er bare tull, sa Kenyon til BBC.

Ignorerte

- Vi tilbød Adrian Mutu støtte, men han valgte å ignorere det. Han løy, og konsekvensene av å gjøre det er enkle. Vi kunne tatt avgjørelsen allerede i sommer dersom vi ville kvitte oss med Mutu, men vi omfavnet ham og ga vår fulle støtte, sa han.

Arsenals manager Arsène Wenger har uttalt at han kunne tenke seg Mutu når han har sont sin straff.

- Mutu har som alle andre retten til å starte med blanke ark når han har sonet ferdig. Andre spillere er også blitt tatt, men er kommet tilbake i andre storklubber, sier Wenger.

25-årige Mutu kom til Chelsea fra Parma i fjor for nesten 16 millioner pund. Han er den andre spilleren Chelsea sparker for kokainbruk. Den første var den australske keeperen Mark Bosnich.

(®NTB)

ØDELAGT: Adrian Mutu er misfornøyd med Chelsea.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media