Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Chelsea-helten låner og låner, men betaler ikke tilbake

Tipsene i det forrige Oddsprogrammet ga derimot seks ganger innsatsen tilbake. Se ukens program!

Lars Dybwad er Dagbladets odds- og tippeekspert. I tillegg til å levere daglige tippeanalyser skriver han jevnlig artikler om odds og tipping i sin oddsblogg.

Oddstipsene i forrige ukes Oddsprogrammet gikk rett inn, og spilte du de to kampene kombinert fikk du tilbake seks ganger innsatsen. Også tipsene i programmet før det suste inn, og trofaste følgere av tipsene i Oddsprogrammet kan fryde seg over et fint overskudd så langt.

Det har vært en god uke også for de daglige tipsene på Dagbladets oddstips-sider. Helgen byr selvsagt på nye muligheter og forhåpentligvis nye gevinster!

Lørdagens oddsspill
Denne gang forsøkes et bortelag som nå er tilbake til full styrke, og skal ha gode sjanser mot det nyopprykkede hjemmelaget. Ønsker man flere spill og noe høyere odds lanseres også et formsterkt hjemmelag i Championship.

44. Reading - Newcastle B (2,30)
55. Huddersfield - Watford H (1,90)

Dobbelen har leveringsfrist 15:55 lørdag og gir totalt 4,37 i odds. Kampen mellom Reading og Newcastle kan du spille alene hvis ønskelig.

Jeg har denne uken blogget om det å levere singlespill fremfor å kombinere mange kamper sammen, les den artikkelen om du ikke har gjort det allerede.

Lykke til med odds- og tippekupongene denne helgen, og husk at du får oppdaterte oddsanalyser på Dagbladets oddstips-sider, 365 dager i året!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media