Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Chelsea henter Mohamed Salah fra Basel

Åpner døra for Mata til United.

 ÅPNER DØRA:  Alt virker duket for Juan Matas overgang fra Chelsea til Manchester United. London-klubben vil forsterke midtbanen med den talentfulle kantspilleren Mohamed Salah. Foto: REUTERS / Ruben Sprich / NTB Scanpix
ÅPNER DØRA: Alt virker duket for Juan Matas overgang fra Chelsea til Manchester United. London-klubben vil forsterke midtbanen med den talentfulle kantspilleren Mohamed Salah. Foto: REUTERS / Ruben Sprich / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Alt virker duket for Juan Matas overgang fra Chelsea til Manchester United. London-klubben vil forsterke midtbanen med den talentfulle kantspilleren Mohamed Salah.

Det ventes at kjøpet av egypteren vil få fortgang i Matas klubbskifte. Flere medier melder at spanjolen gjennomførte medisinsk test i Manchester torsdag, og at han vil presenteres som United-spiller fredag.

Salah-kjøpet er ikke helt i boks, men Chelsea kunngjorde torsdag på sitt nettsted at klubben er enig med sveitsiske Basel om en overgang.

21-åringen har også vært ønsket av Liverpool, men går til blåtrøyene dersom han består den medisinske testen og godtar kontraktsbetingelsene.

Dersom det skjer raskt, kan Salah være aktuell for søndagens FA-cupkamp mot Stoke på hjemmebane.

Juan Mata blir trolig klar for United i god tid før tirsdagens møte med Ole Gunnar Solskjær og Cardiff.

(NTB)

Hele Norges coronakart