Chelsea henter supertalent

Spiss-shoppinga fortsetter.

(Dagbladet.no): I går meddelte Milan-superstjernen Andrei Sjevtsjenko at han vil bort fra Milan. Neste stoppested blir etter alle solemerker London og Stamford Bridge.

Og ikke før man har svelget nyheten om ukraineren, slår Mourinho og Abramovich til igjen.

Nå henter Chelsea spissen Salomon Kalou fra Feynoord.

- Har snakket lenge

Salomon Kalou er en 20-årig spiss fra Elfenbenkysten, og har imponert voldsomt for Feynoord. Sist sesong stoppet han på 15 mål på 30 kamper. Nå er supertalentet klar for større oppgaver enn Nederlandsk æresdivisjon.

- Vi har snakket lenge med Chelsea om Salomon. Dette går i riktig retning, men vi er ikke helt i mål ennå, sier markedsdirektør i Feynoord, Chris Woerts, tyil BBC.

- Søkt om nytt statsborgerskap

På anmodning fra landslagssjef Marco Van Basten har Salomon søkt om nederlandsk statsborgerskap. Dette har han ikke fått innvilget.

LOVENDE: Salomon Kalou har gjort det bra i Feynoord. Så bra at nå kjøper Chelsea ham. Foto:EPA
LOVENDE: Salomon Kalou har gjort det bra i Feynoord. Så bra at nå kjøper Chelsea ham. Foto:EPA Vis mer

Grunnet ønske om skifte av statsborgerskap, vil ikke Salomon spille i VM i sommer. Spissen er lillebror til Auxerre og Elfenbenskystens kaptein, Bonaventure Kalou.

Med både Sjevtsjenko og Salomon på vei til London, spørs det vel om både Drogba, Gudjohnsen og Crespo blir å finne under Mourinhos vinger i august.

•Din kommentar: Hvilke Chelsea-spisser bør Mourinho satse på?

<B>SMILER BREDT:</B> Mourinho kan koste på seg et smil i forvissning om at Chlesea-stallen nok blir brukbar også neste sesong.