Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Chelsea herjet med et hjelpeløst og fortapt Aston Villa

4-0 til London-laget.

MASSIV FANPROTEST: Villa-fansen viste sin misnøye med den amerikanske eieren av klubben, Randy Lerner. Nå rykker Aston Villa etter alle solemerker ned fra Premier League.Foto: Kieran McManus/BPI/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
MASSIV FANPROTEST: Villa-fansen viste sin misnøye med den amerikanske eieren av klubben, Randy Lerner. Nå rykker Aston Villa etter alle solemerker ned fra Premier League.Foto: Kieran McManus/BPI/REX/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bunnlaget og bortimot fortapte Aston Villa tapte 0-4 hjemme for et formsterkt Chelsea i Premier League lørdag.

Det var klasseforskjell på lagene, og Chelsea har fått opp dampen etter at Guus Hiddink ble hentet inn som manager da José Mourinho fikk sparken etter en tung start på sesongen.

Det tok en knapp halvtime før nullen sprakk på Villa Park. Flere nye fjes markerte seg for London-klubben i Englands nest største by.

Vakkert 1-0 til Chelsea kom 26 minutter ut i 1. omgang, og målet kom etter et strålende angrep. John Obi Mikel startet det hele med et framspill til Cesc Fàbregas. Spanjolen fant sin landsmann César Azpilicueta på høyrekanten, og backen traff elegant Ruben-Loftus Cheek med innlegget sitt. Spissen takket for framspillet og scoret sitt første for klubben.

2-0-målet kom på overtid i 1. omgang. Brasilianeren Alexandre Pato fikk sin debut for Chelsea da han ble byttet inn for Loïc Remy etter 24 minutters spill. Aly Cissokho rev Pato ned i feltet og pådro seg gult kort. Den tidligere Milan-spilleren satte selv straffesparket i mål. Brad Guzan i Villa-buret var etter ballen, men nådde ikke fram på skuddet til mannen med ti mål på 27 landskamper for Brasil.

To x Pedro 3-0 kom rett etter pause. Nok en gang kom målet etter et flott angrep. Pedro mottok ballen fra innbytter Oscar og nettet nydelig.

13 minutter senere var det duket for 4-0 til de blå. Nok en gang var det Pedro som scoret. Nevnte Guzan måtte gi retur på et skudd fra Pato, og Pedro var påpasselig frampå ved returen.

Fem minutter før full tid ble hjemmelagets Alan Hutton utvist etter å ha pådratt seg til gule kort nummer to.

Chelsea har slått Aston Villa i sju av de åtte siste møtene. Lørdagens seier var den første etter tre uavgjort på de tre siste kampene.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram