Chelsea hylles av hevngjerrige briter

De engelske avisene moret seg med ordspill dagen etter Chelseas utklassing av Tromsø. Noen var fortsatt hevngjerrige etter ydmykelsen i Nord-Norge for 14 dager siden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Chelsea roses opp i skyene, spesielt tremålscorer Gianluca Vialli. Men været og banen i Tromsø for 14 dager siden har tydeligvis brent seg fast i engelske sinn. «Målskred», «storm av mål» og «snømenn» var gjengangere i fredagsavisene.

Fjord fiesta

«Gianluca Vialli ledet Chelseas arktiske ekspedisjon til en sjumåls nedsabling av Tromsøs snømenn», skriver The Mirror under tittelen «Fjord fiesta». Avisen mener også at dette var den sofistikerte fotballens seier over den norske stilen med lange baller.

Snow business

The Sun slår fast at «there's no business like snow business». Avisen fryktet aldri at Chelsea skulle gå på en ny blemme.

«Dette var en kveld hvor Chelsea ikke ville bli forkjølet. Den eneste gangen du kjente lukten av fisk, var da du så kampprogrammet og fant ut at denne cupvinnercupkampen var sponset av det norske rekerådet.»

Skøytebane

«Nå er det klart at hvis ikke det hvite stoffet hadde gjort Alfheim om til en skøytebane, så ville Tromsø vært ute allerede etter den første kampen».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer