Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Chelsea i samtaler om Drogba

Rolle i trenerteamet.

 PÅ KAMP:  Didier Drogba så Chelsea vinne i helgen med klubbens nye manager Guus Hiddink. Foto: NTB Scanpix.
PÅ KAMP: Didier Drogba så Chelsea vinne i helgen med klubbens nye manager Guus Hiddink. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Chelsea har vært i samtaler med Montreal Impact i håp om å kunne innlemme Didier Drogba i trenerstaben. Det opplyste MLS-klubben torsdag.

- Vi er for tiden i kontakt med Didier Drogba og Chelsea, men vi gjør alt vi kan for at han skal bli hos oss også neste sesong, meldte den canadiske klubben på Twitter.

- Vi forstår hvor knyttet han er til sin tidligere klubb, og at han ønsker å hjelpe Chelsea. Vi er villige til å legge til rette for det.

Drogba sluttet seg til Montreal Impact i juli etter å ha vært to perioder i Chelsea og oppnådd legendestatus. Ivorianeren var på VIP-tribunen da Chelsea slo Sunderland 3-1 sist helg. Da satt han sammen med klubbeier Roman Abramovitsj og påtroppende manager Guus Hiddink.

- Jeg jobbet med ham for fem-seks år siden, og jeg var henrykt over å ha en så profesjonell type i troppen, sa Hiddink onsdag til britiske medier.

- Jeg kjenner ikke prosessen, men jeg snakker fra hjertet når jeg sier at det kan være stort for Chelsea å få ham hit igjen.

Chelsea er på 15.-plass før julekampene. Watford er motstander lørdag.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media