Chelsea i samtaler om «nye Ronaldinho»

Også Real interessert i Lulinha (17).

(Dagbladet.no): Frank Arnesen, sjefsspeider og ansvarlig for ungdomsarbeidet i Chelsea, møtte i går agenten til det 17 år gamle stortalentet Lulinha fra Brasil.

Gutten som har fått tilnavnet «nye Ronaldinho» spiller for tida midtbane eller hengende spiss for Corinthians. Klubben er villig til å selge ham for den rette prisen - og ifølge The Independent vil det si den nette sum av 90 millioner kroner.

Og siden agenten Wagner Ribeiro satte seg på flyet til London, Har trolig Chelsea signalisert at de kan tenke seg å bla opp det brasilianerne forlanger.

Chelsea har hatt speidere på plass for å se Lulinha spille mot Flamengo og Atletico Paranaense i de siste kampene. Lulinha har sagt til brasilianske aviser at han setter pris på interessen fra Chelsea.

Corinthians på sin side ønsker selvsagt at flere europeiske klubber skal være med og by for å presse opp prisen, men ifølge The Independent er Chelsea klar favoritt til å sikre seg en avtale som gjør at brassen kommer til Stamford Bridge i januar.

STORTALENT: Brasils Lulinha (t.v.) i duell med Ecuadors Hamilton Chasi under Rio 2007 Pan American Games i sommer. Foto: Vanderlei Almeida, AFP/Scanpix
STORTALENT: Brasils Lulinha (t.v.) i duell med Ecuadors Hamilton Chasi under Rio 2007 Pan American Games i sommer. Foto: Vanderlei Almeida, AFP/Scanpix Vis mer
Chelsea i samtaler om «nye Ronaldinho»
I SKVIS: Lulinha stoppes av engelske Jordan Spence og Krystian Pearce under U17-VM i Sør-Korea i august.