-  Chelsea ikke aktuelt før 2009

Superspissen Andrej Sjevtsjenko (28) skjøt i går kveld AC Milan mot semifinale og ryktene om en Chelsea-overgang langt fram i tid.

To nesten identiske headinger - en i hver omgang - ga AC Milan en solid 2- 0-seier «hjemme» på San Siro i byderbyet mot Inter Milan. Og stjernespissen Andrej Sjevtsjenko fornektet seg ikke. Ukraineren hadde ikke spilt siden han brakk kinnbeinet i en seriekamp mot Cagliari i februar. I går var han tilbake. Og scoret igjen.

-  Det var en vanskelig kamp for meg etter å ha vært ute lenge. 2- 0 er et bra resultat, men vi må ikke føle oss sikre, sier Sjevtsjenko ifølge nyhetsbyrået AP.

Kompis med Roman

2- 0-målet kom på en heading etter 73 minutter. Scoringen var spissens fjerde Champions League-mål og mål nummer tolv i Milano-derbyene. Og Sjevtsjenko har neppe scoret sitt siste. Selv om han er på ønskelista til Chelsea og deres mektige eier Roman Abramovitsj. En prislapp på 20 millioner pund (cirka 220 millioner norske kroner) har versert i britiske medier.

-  Elsker fotball

-  Abramovitsj? Jeg respekterer ham og liker ham. Han er en som elsker fotball. Vi kjenner hverandre og har snakket sammen, sier Sjevtsjenko i et intervju med den anerkjente franske avisa L\'Équipe.

-  Framtida er i Milan. Jeg har kontrakt fram til 2009. Vi får se hva som skjer etter det, sier han.

-  Akkurat nå kan jeg ikke forestille meg at jeg spiller en annen plass. Milan har gitt meg alt og gitt meg sjansen til å vinne titler, sier ukraineren.

AC Milan har tidligere gitt beskjed om at Sjevtsjenko ikke er til salgs for noen pris.

Roser Dida

Begge Milans mål i går kom etter hjørnespark fra Milans italienske landslagsspiller Andrea Pirlo. Nederlandske Jaap Stam headet inn det første på overtid i første omgang.

Før Milan scoret, viste den brasilianske keeperen Dida klasse da han først reddet et frispark fra Inter-veteranen Sinisa Mihajlovic og deretter et vrient skudd fra Julio Richardo Cruz.

-  Gavepakker

-  Dida var ekstraordinær, men vi innser at vi ikke kan gi bort to mål på dødballer uten å ta noe av skylda sjøl, sier Inter-trener Roberto Mancini.

Tapet var Inters første på ni Champions League-matcher denne sesongen.

COMEBACK: Milan-spissen Andrej Sjevtsjenko var tilbake i går etter kinnbeinsbruddet - og sto fram som en superspiss i nabooppgjøret mot Inter.