Chelsea jager Flo-rival

Tore André Flo kan få en fransk spisskonkurrent til Chelsea. Manager Gianluca Vialli vil snappe Frederic Kanoute under nesa på West Ham.

23-åringen har vært utlånt til West Ham fra franske Lyon siden mars, og klubben håpet overgangen ville bli permanent i sommer.

Men nå har Lyon økt prisen fra 4 til 6,5 millioner pund, og West Ham sliter med å hoste opp pengene, skriver The Mirror.

Dermed har Chelsea kommet på banen, i jakten på enda en spiss som skal styrke angrepet foran neste sesong.

- Lyon har fortalt meg at Chelsea har lyst å kjøpe meg. Nå må jeg tenke på det, i og med at jeg ikke kjenner klubben, sier Kanoute.

Også skotske Rangers og Middlesbrough skal være interessert i spissen som har overbevist stort på den korte tiden han har vært i Premier League.

- Det ville vært trist for meg å forlate West Ham. Jeg har det behagelig her og jeg har nytt oppholde. Fansen har også vært flotte, sier Kanoute.

The Mirror tror Chelsea er desperate etter en ny spiss siden både George Weah og Gianfranco Zola trolig forlater klubben i sommer. Også Tore André Flos framtid skal være usikker, ettersom både Rangers og Manchester United skal ha meldt sin interesse for nordmannen.

(Dagbladet :på nettet)