Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Chelsea jakter revansje: - Vi skal sørge for å reise oss

Ydmykende start på 2015.

JAKTER REVANSJE: Chelsea gikk på et oppsiktsvekkende 3-5-tap mot Tottenham 1. nyttårsdag. Det kan være dårlig nytt for FA-cupmotstander Watford. Foto: AFP PHOTO / GLYN KIRK
JAKTER REVANSJE: Chelsea gikk på et oppsiktsvekkende 3-5-tap mot Tottenham 1. nyttårsdag. Det kan være dårlig nytt for FA-cupmotstander Watford. Foto: AFP PHOTO / GLYN KIRK Vis mer

Chelsea gikk på et oppsiktsvekkende 3-5-tap mot Tottenham 1. nyttårsdag. Det kan være dårlig nytt for FA-cupmotstander Watford.

For det er liten tvil om at manager José Mourinho og hans serieledende mannskap satte liten pris på ydmykelsen mot London-rivalene. Søndag er Watford motstander i deres første mulighet til å slå tilbake.

- Vi er veldig skuffet over måten vi startet det nye året på, men skal sørge for å reise oss, varsler kaptein John Terry.

Chelsea har fortsatt ledelsen i Premier League. Men der det for litt siden var åtte poeng ned til Manchester City, er de regjerende mesterne nå oppe på samme poengsum.

- Det er skuffende at de har klart å klore seg fast bak oss. Men i garderoben har vi blitt enige om at vi skal snu trenden, og at vi skal skaffe oss en luke igjen, varsler midtstopperen.

Har møttes før Chelsea har siden 2007 vunnet FA-cupen hele fire ganger. Ved to av anledningene har Watford vært blant lagets motstandere på veien til Wembley. Søndag får laget en tredje sjanse til å ryste Chelsea. Det er en mulighet spillerne gleder seg over.

- Chelsea er blant de fem beste lagene i Europa akkurat nå. Men det er en glede for oss å møte et slikt lag. Vi har ingenting å være redd for, og ingenting å tape. Det er lag som dette vi ønsker å møte, sier midtbanespiller Daniel Tozser.

Retur for manageren Watford er med i opprykksstriden på nivå to. Laget ledes nå av Slavisa Jokanovic, som er lagets fjerde manager denne sesongen. Han spilte selv på Chelseas midtbane fra 2000 til 2002. Han gleder seg til å vende tilbake til sin gamle hjemmebane.

- Om jeg ikke hadde spilt for Chelsea tidligere, så hadde jeg nok ikke fått muligheten til å lede Watford nå. Jeg er veldig glad for at jeg får muligheten til å lede et lag der nå, sier serberen.


(NTB)