Chelsea kan få 270 000 i bot etter slaget på Old Trafford

Trøsten: Ivanovic klar allerede til helga.

VENDEPUNKTET: Her går Branislav Ivanovic i garderoben, etter det som var Chelseas sjuende kort mot United. Rett etterpå kom utlikningen - og nå kan de blå regne med en FA-bot.  Foto: NTB Scanpix
VENDEPUNKTET: Her går Branislav Ivanovic i garderoben, etter det som var Chelseas sjuende kort mot United. Rett etterpå kom utlikningen - og nå kan de blå regne med en FA-bot. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet:) Det så så bra ut for Chelsea. De ledet 1-0 i bortemøtet med Manchester United, og var i ferd med å styrke sitt allerede gode grep om ligatrofeet etter ei helg hvor medaljerivalene havnet i trøbbel, en etter en.

Fire minutter var lagt til. Manchester United klarte ikke å bryte igjennom den blå muren. Så falt Angel di Maria etter å ha fått Branislav Ivanovic på bakbeina. Da var det spilt 92.30, og plutselig raste alt sammen for London-laget.

Mourinho beit seg i leppa For dommer Phil Dowd, som hadde lagt lista for advarsler nede på tøffelhøyde, mente serberen fortjente et nytt gult kort for sin involvering i situasjonen. Han hadde ett fra før. Dermed måtte Chelsea spille det siste tilleggsminuttet med en mann mindre. Ivanovic hadde markert Uniteds farligste dødballmann, Marouane Fellaini, gjennom hele kampen. Nå fikk Fellaini stå langt mer alene. Hans nikk ble reddet av Thibaut Courtois, men returen ramlet på Robin van Persies ladde venstrefot. United jublet for utlikning, mens Jose Mourinho ristet på hodet ute ved sidelinja.

Etterpå beit portugiseren seg i leppa hver gang han fikk spørsmål om dommeren. Da BBCs reporter antydet at han ikke så utlikningsmålet komme, svarte Mourinho:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer