Chelsea kan komme med et tredje bud på Rooney

Mourinho ønsker seg så gjerne en spiss.

 ØNSKER:  José Mourinho er tilbake på Stamford Bridge, og åpnet sesongen med seier. Men portugiseren innrømmer at han fortsatt drømmer om en spiss. Foto: AFP PHOTO / BEN STANSALL / NTB Scanpix
ØNSKER: José Mourinho er tilbake på Stamford Bridge, og åpnet sesongen med seier. Men portugiseren innrømmer at han fortsatt drømmer om en spiss. Foto: AFP PHOTO / BEN STANSALL / NTB ScanpixVis mer

Chelsea kan komme med et tredje bud på Wayne Rooney. José Mourinho innrømmer at han ønsker seg en ny spiss.

Chelsea har allerede forsøkt å hente Rooney to ganger, men fått avslag hos Manchester United. Ifølge britiske medier har tilbudene ligget på mellom 230 og 280 millioner kroner (25-30 millioner pund).

Overgangsvinduet stenger om to uker.

- Vi vil prøve helt til den siste dagen med å styrke stallen med en ny spiller, en spiss, men i øyeblikket så tilhører alle spissene andre klubber, sier Mourinho.

- Jeg synes ikke det er etisk riktig at jeg sier navnet på en spiller som hører til en annen klubb. Hvis vi legger inn et bud, vil vi gjøre det på den riktige måten og ikke slik noen klubber gjør det. Vi snakker ikke til spillerne, men klubbene.

- I motsetning til mange andre klubber prøver vi ikke å påvirke spillerne. Vi går direkte til klubben, og vi skal gjøre det helt fram til siste dag av overgangsvinduet, legger den portugisiske manageren til.

Mourinho gjorde comeback i Premier League søndag. Han ledet Chelsea til 2-0-seier over Hull i serieåpningen.

(NTB)