Chelsea kan miste Desailly

Marcel Desailly har selv satt fart i ryktene om en overgang til AS Roma ved å innrømme at han er stolt over interessen fra de italienske seriemestrene. Les også andre nyheter fra engelske fotball.

På sin egen hjemmeside skriver 33-åringen at han er full av beundring for Roma-trener Fabio Capello. Chelsea-forsvareren spilte under Capello i AC Milan og nå ønsker han igjen å forenes med suksesstreneren.

- Alt jeg kan si er at jeg er overrasket over interessen, men samtidig stolt over at den kommer fra Capello selv, som jeg ser på som min åndelige far, skriver Desailly.

Han tror både han og kona ville kunne trives i den italienske hovedstaden.

- Roma er en vakker by og vi har planer om å reise dit i nær fremtid. Mange overganger er på forhandlingsstadiet for tida, og overgangsmarkedet er alltid åpent, skriver Desailly.

Roma ønsker seg Chelsea-spilleren etter å ha mislyktes i å kjøpe Parmas Fabio Cannavaro og Bayer Munchens Samuel Kuffour tidligere i sommer.

Butt og Heskey skadd

Manchester Uniteds Nicky Butt og Liverpools Emile Heskey har meldt forfall til landskampen mot Nederland i morgen. Begge sliter med smeller de pådro seg i Charity Shield søndag, men det skal ikke være snakk om langvarige skader. Butts skade, i tillegg til Steven Gerrards forfall, øker mulighetene for at Bayern Munchens Owen Hargreaves debuterer fra start.

Keller klar for Spurs

Som Dagbladet.no antydet i går er den tidligere Leicester-keeperen Kasey Keller nå klar for Tottenham. Amerikaneren ble frigitt av Rayo Vallecano i sommer og hadde tilbud fra en rekke klubber.

West Ham kjøper bosnier

West Hams nye manager Glenn Roeder har ikke sløst med pengene i sommer. Så langt er det bare Sebastian Schemmel og David James som har ankommet Upton Park. Nå ser det imidlertid ut som Roeder har fått napp hos Atletico Madrids bosniske landslagsforsvarer Mirsad Hibic. Prislappen skal være på drøyt 25 millioner kroner.

Stam slakter Vieira

I sin ennå ikke utgitte biografi går Jaap Stam til angrep på Arsenals Patrick Vieira. - Patrick gjør dumme ting, han er en glimrende spiller, men ødelegger spillet sitt ved å pådra seg for mange kort for idiotiske ting. Det er alltid en albu her og en ettersleng der. Når du ser på ham er det lett å se når han vil eksplodere, skriver Stam.

City og Millwall utelukker bortesupportere

Frykt for opptøyer mellom fansen til Manchester City og Millwall gjør at de to klubbene er enige om å spille sine innbyrdes oppgjør uten bortesupportere på tribunen. - Vi har fått signaler om at kampen vil bli brukt av pøbler fra en rekke klubber til å skape bråk, sier de to klubbene i en felles pressemelding.

Vieira blir i Arsenal

Patrick Vieira har bestemt seg for å bli værende i Arsenal. - Jeg har endelig tatt en avgjørelse på hvor jeg vil fortsette karrieren. Det blir i Arsenal fordi jeg tror klubben er i stand til å vinne de store turneringen, sier Vieira.

Cole får ikke dra

Alex Ferguson benekter at Andy Cole er på vei bort fra Manchester United. - Andy Cole trenger ikke å banke på døra mi for å snakke om fremtiden. Hans fremtid er bunnsolid hvis du spørr meg, sier Ferguson, som hevder at en mindre skade på Coles kone var årsaken til at han var utelatt fra troppen til Charity Shield.

Kilder: SkySports, The Mirror, PA.

lars.erik.pedersen@dagbladet.no

DUELL: Marcel Desailly stopper West Hams Davor Suker.