Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Chelsea kan selge en hel ellever

Abramovitsj planlegger ryddesalg i sommer.

(Dagbladet.no): Selv om manager Avram Grant nekter å gi opp, glapp trolig Chelseas mulighet til seriegull med uavgjort mot Wigan mandag.

Det kan føre til store utskiftinger i klubben denne sommeren, den mest omfattende fornyelsen av troppen siden rekordshoppingen rett etter at Roman Abramovitsj kjøpte klubben for fem år siden, skriver The Times.

Avisa sitter med opplysninger om at over ti førstelagsspillere kan bli skiftet ut.

Lang salgsliste

Andrej Sjevtsjenko, Claudio Pizarro, Steve Sidwell og Tal Ben-Haim skal alle være til salgs til sommeren, mens det også spøker for Stamford Bridge-framtida til Florent Malouda, Shaun Wright-Phillips, Carlo Cudicini og Juliano Belletti.

Når Didier Drogba, Frank Lampard og Wayne Bridge i tillegg ønsker seg vekk, kan det altså være snakk om en hel ellever i avgang.

Noe av problemet til Chelsea er selvsagt det høye lønnsnivået i klubben. Det gjør spillerne vanskeligere å selge. I tillegg må klubben trolig finne seg i å bare få tilbake brøkdelen av det de har betalt for enkelte av spillerne.

Andrej Sjevtsjenko har ikke vært noen suksess, og Chelsea får neppe tilbake de omkring 360 millioner kronene de betalte AC Milan for ukraineren.

OVER OG UT? Manager Avram Grant har en usikker framtid på Stamford Bridge. For ikke å snakke om Andrej Sjevtsjenko. Foto: Jon Super, AP/Scanpix
OVER OG UT? Manager Avram Grant har en usikker framtid på Stamford Bridge. For ikke å snakke om Andrej Sjevtsjenko. Foto: Jon Super, AP/Scanpix Vis mer

Ny sesong for Grant?

Det er også usikkert om Grant får fortsette som manager, til tross for andreplass i Premier Leauge og semifinaleplass i Champions League. Ifølge The Times vil en finaleplass trolig sikre ham en ny sesong i jobben.

Grant har til gode å overbevise supporterne om at han var den rette til å overta etter Jose Mourinho, og enkelte spillere er også skeptiske til israeleren.

Tal Ben-Haim, som altså ventes solgt til sommeren, legger ikke skjul på misnøyen mot Grant, som har gitt ham mindre spilletid enn Mourinho.

- Jose Mourinho var grunnen til at jeg kom til Chelsea, og hvis jeg visste at Avram Grant skulle blir trener, ville jeg gått til en annen klubb. Jeg visste at det ikke ville komme noe godt ut av Grant som Chelsea-trener, sier trenerens landsmann til The Sun i dag.

image: Chelsea kan selge en hel ellever
JEG SELGER ALLE ELLEVE! Kanskje Chelsea-eier Roman Abramovitsj skryter til modellkjæresten Daria Zhukova om alle spillerne han vil kjøpe til sommeren.
MISFORNØYD: Tal Ben-Haim mener landsmannen Grant ikke har gitt ham den spilletiden han ble lovet da Mourinho hentet ham til Chelsea.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media