Chelsea-kapteinen vant én million på rulett

Satset stort på draktnummeret sitt.

(Dagbladet.no): Som om ikke Chelsea-kaptein John Terry tjener godt nok fra før av, dro han nylig inn en pen premie ved rulettbordet, skriver The Sun i dag.

En kilde forteller til avisa at Terry satte 30 000 kroner (2500 pund) på sitt eget draktnummer: 26. Terry, som forøvrig også fylte 26 år 7. desember, kunne begeistret se den hvite kula trille ned på nummer 26, og dermed få en gevinst på 35 ganger pengene.

Det vil si akkurat i overkant av en million norske kroner.

Men hvor stort overskuddet hans ble ved kveldens slutt, kan man jo lure på:

- John sto ved rulettbordet over en time, og brukte et solid femsifret beløp, sier en kilde til The Sun. Med dagens pundkurs betyr det at Terry satset minst 122 000 norske kroner, trolig langt mer.

Snau ukelønn

Og for å sette gevinsten i perspektiv: John Terry har 1,2 millioner i ukeslønn i Chelsea. Så livet hans ble vel ikke akkurat snudd på hodet av gevinsten.

Han fikk imidlertid en anledning til å skråle fornøyd til lagkameratene Frank Lampard, Ashley Cole, Wayne Bridge og Shaun Wright-Phillips, som også var på kasinoet Colony Club i London.

Chelsea-kapteinen vant én million på rulett

- Lampard sto ved bordet ved siden av. Da Terry vant, lo han og klappet de andre spillerne på ryggen. Han ertet dem fordi de tapte penger - men han betalte for drinkene, forteller avisas kilde.

Full Premier League-runde i dag

Det er nok langt viktigere for John Terry at Chelsea tar full pott i julerundene i Premier League. I dag møter de Wigan på bortebane i kveldskampen klokka 18.15.

Alle 20 lag er i aksjon i dag, og du kan følge kampene direkte på live.dagbladet.no fra Fulham - West Ham klokka 13.45 til Wigan - Chelsea er over ved åttetida i kveld.

LYKKETALL: Chelsea-kaptein John Terry rundet 26 år tidligere i desember, og har spilt med 26 på ryggen siden han kom inn i Chelseas førstelagstropp. Nå har tallet også brakt ham lykke ved rulettbordet. Foto: Reuters/Scanpix
LYKKETALL: Chelsea-kaptein John Terry rundet 26 år tidligere i desember, og har spilt med 26 på ryggen siden han kom inn i Chelseas førstelagstropp. Nå har tallet også brakt ham lykke ved rulettbordet. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer