Chelsea kaster seg inn i kampen om Modric

Og Bellamy blir i Liverpool, melder britisk presse.

ETTERTRAKTET: Tottenhams Luka Modric skal være ønsket av både Real Madrid og Chelsea. Foto: REUTERS/Kai Pfaffenbach
ETTERTRAKTET: Tottenhams Luka Modric skal være ønsket av både Real Madrid og Chelsea. Foto: REUTERS/Kai PfaffenbachVis mer

(Dagbladet): Tottenham-spiller Luka Modric er linket til Real Madrid, men nå melder britiske medier at Chelsea har kastet seg inn i kampen om kroaten.

Chelsea fikk avvist bud på rundt 380 millioner kroner i fjor sommer, men nå melder Daily Mail at klubbeier Roman Abramovitsj er villig til å starte en ny jakt på Modric.

Modric hadde et godt EM, og det er fortsatt uvisst om den nylig ansatte Spurs-sjefen André Villas-Boas klarer å holde på midtbanespilleren.

- Du trenger bare å se kampen han spilte mot Spania (i EM). Der viste han at han er en spiller som passer i Real Madrid, sa Kroatia-legenden Davor Suker om Modric tidligere i sommer.

- Bellamy blir
Brendan Rodgers ble ansatt som ny Liverpool-sjef tidligere i år, og ifølge Liverpool Echo ønsker manageren å beholde Craig Bellamy i klubben.

- Jeg hadde en positiv prat med Craig, sier Rodgers.

32-årige Bellamy har ikke vært fast på Liverpool den siste sesongen, men Rodgers skal ikke ønske å la spilleren gå til Cardiff eller QPR - som blir nevnt som akutelle stoppesteder for waliseren.

Lampard i USA?
The Sun melder i dag at Frank Lampard er innstilt på en ny sesong i Chelsea. 34-åringen er linket til både Kina og USA. Lampard ble nylig observert i Los Angeles, men Lampard sier det ikke er aktuelt med LA Galaxy.

- Det er ingen ting i disse ryktene. Jeg er i Los Angeles på ferie. Jeg forlovet meg her i fjor, og ville en tur tilbake, sier Lampard til The Sun.

BLIR I LIVERPOOL?: Craig Bellamy har snakket med Liverpool-sjef Brendan Rodgers. Foto: REUTERS/Tim Chong
BLIR I LIVERPOOL?: Craig Bellamy har snakket med Liverpool-sjef Brendan Rodgers. Foto: REUTERS/Tim Chong Vis mer