- Chelsea kjøper brasiliansk midtstopper

David Luiz klar innen 48 timer, hevder britiske aviser.

FORSTERKER: Carlo Ancelotti har etterlyst midler til spillerkjøp, og får trolig viljen sin skal vi tro britiske aviser som hevder David Luiz er klar for Chelsea innen 48 timer. Foto: AP Photo / Sang Tan / Scanpix
FORSTERKER: Carlo Ancelotti har etterlyst midler til spillerkjøp, og får trolig viljen sin skal vi tro britiske aviser som hevder David Luiz er klar for Chelsea innen 48 timer. Foto: AP Photo / Sang Tan / ScanpixVis mer

• I kveld: Bolton - Chelsea direkte i livestudio fra klokka 21.00.

(Dagbladet): Carlo Ancelotti har tidligere etterlyst midler til spillerkjøp etter at seriemesterne har slitt i ligaen de siste månedene.

Nå ser det ut som italieneren får viljen sin.

Både The Guardian, Daily Mail og The Independent skriver i dag at Benficas David Luiz vil signere for Chelsea innen 48 timer. Ifølge avisene vil midtstopperen koste seriemesterne omlag 210 millioner kroner.

Representante til spilleren ble ikke enig med Chelsea-ledelsen lørdag kveld, men partene skal gjenoppta samtalene i dag. Luiz var ikke i troppen til Benficas kamp mot Nacional på søndag; et tegn på at han er på vei bort fra klubben, ifølge avisene.

Dersom alt går i orden vil Luiz ikke kunne spille i Champions Legue ettersom han har spilt i turneringen for Benfica denne sesongen. Luiz vil likevel gi Ancelotti flere alternativer i en jevn sesongavslutning der blåtrøyene knapt har rådt til å tape flere kamper.

Ancelotti har ikke gitt opp håpet om et nytt seriegull, og sier at de to kampene mot Manchester United og hjemmemøtene med Manchester City, Liverpool og Tottenham blir viktige.

- Vi må vinne de kampene, men det at det er fem lag som kjemper om ligagullet er godt nytt for vi som jager. Det er mer konkurranse, og derfor en mulighet for at lagene på topp vil avgi poeng. Vi vil prøve alt vi kan for å vinne de turneringene vi fremdeles er i, sa Ancelotti i går.

TIL CHELSEA: David Luiz ser ut til å være på vei til Chelsea. Foto:  AFP Photo / Patricia de Melo Moreira / Scanpix
TIL CHELSEA: David Luiz ser ut til å være på vei til Chelsea. Foto: AFP Photo / Patricia de Melo Moreira / Scanpix Vis mer