Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Chelsea kjøper brasiliansk superstjerne

Robinho vil utenlands etter kidnapping.

(Dagbladet.no): Han sies å være verdens mest etterspurte spiller akkurat nå. Robinho er 20 år, spiller for brasilianske Santos, og klubber som Inter og Real Madrid har ønsket spilleren. Problemet er bare at de ikke klarer å møte den søramerikanske klubbens krav til overgangssum.

Men penger er sjeldent et problem for Roman Abramovitsj' Chelsea.

Nå bekrefter spillerens agent at England er det mest sannsynlige flyttemål når overgangsvinduet åpner i januar.

- Chelsea er den eneste klubben som har sagt de er villige til å betale 14 millioner pund for ham, sier agent Wagner Rubiero ifølge BBC.

Robinho er desperat etter å forlate Brasil etter at hans mor ble kidnappet på en grillfest i begynnelsen av november.

- Vi følger nøye med på Chelsea, slik at Robinho skal klare overgangen til et land som er så annerledes enn Brasil. Chelsea har gitt et tilbud, og det er oppløftende, sier agenten.

Det er fortsatt uklart hva som har skjedd med Robinhos mor Marina de Souza (43). I forrige uke ba fotballstjernen politiet om å avslutte sin etterforskning, slik at han kunne forhandle med kidnapperne direkte.

NEPPE LAGKAMERATER: David Beckhams Real Madrid får neppe Robinho, til tross for interesse. Brasilianeren drar trolig til England og Chelsea.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media