TIL CHELSEA: Danny Drinkwater. Foto: NTB Scanpix
TIL CHELSEA: Danny Drinkwater. Foto: NTB ScanpixVis mer

Danny Drinkwater til Chelsea.

Chelsea kjøpte Drinkwater rett før vinduet stengte

Fra Leicester.

Leicesters midtbanemann Danny Drinkwater skal de neste årene spille for Chelsea. Han ble klar for London-laget like før det engelske overgangsvinduet stengte.

27-åringen ble Chelseas sjette og siste sommerkjøp. Tidligere torsdag ble den italienske forsvarsspilleren Davide Zappacosta hentet fra Torino.

– Jeg er glad for å bli en Chelsea-spiller, og jeg kan ikke vente med i komme i gang. Det har vært en lang reise før jeg kom hit, men jeg er veldig fornøyd og ser fram til å hjelpe klubben med å vinne trofeer, sier Drinkwater til Chelseas nettsted etter å ha skrevet under en femårskontrakt med den regjerende ligamesteren.

Med overgangen til Chelsea blir engelskmannen gjenforent med N'Golo Kanté. I Leicester utgjorde duoen en svært viktig brikke på midtbanen da klubben sensasjonelt vant Premier League i 2015/16-sesongen.

– Danny er ikke bare en Premier League-vinner, men han har også Champions League-erfaring som blir uvurderlig for oss denne sesongen. Hans ankomst styrker våre muligheter på midtbanen, sier Chelseas sportsdirektør Michael Emenalo.

I tillegg til å kjøpe Drinkwater og Zappacosta på overgangsvinduets siste dag, har Chelsea i sommer sikret seg Willy Caballero, Antonio Rüdiger, Tiemoue Bakayoko og Álvaro Morata.

(NTB)