Chelsea knuste AC Milan

- Jeg har et bra lag, sier Scolari.

(Dagbladet.no) Chelsea viser fryktingytende form før seriestart i den engelske ligaen og søndag knuste de AC Milan hele 5-0 i Moskva.

Det skal sies at Milan ikke stilte opp med sine beste menn, men stilte likevel med et over godkjent mannskap.

Glimrende Anelka

Nicolas Anelka var helt sentral i den imponerende seieren og franskmannen stoppet ikke før han hadde satt ballen fire ganger bak Milan-keeper Zeljko Kalac.

Det var likevel Frank Lampard som åpnet scoringsballet etter bare to minutter. Midtbanemannen har vært sterkt koblet til Inter Milan i sommer, men har valgt å bli i Chelsea hvertfall ut kontrakten som går ut etter sesongslutt.

Forsvarstabber

Anelka scoret sitt første for kvelden etter åtte minutter. En Milan-forsvarer mislyktes med å heade ballen tilbake til Kalac og franskmannen snappet ballen og avsluttet kaldt.

Etter det var det Kalac sin tur til å tabbe seg ut.

SCORET FIRE: Nicolas Anelka scoret fire mål når Chelsea knust AC Milan 5-0 i Moskva. Foto: SCANPIX
SCORET FIRE: Nicolas Anelka scoret fire mål når Chelsea knust AC Milan 5-0 i Moskva. Foto: SCANPIX Vis mer

På et enkelt tilbakespill bommet Kalac regelrett på ballen og en våken Anelka snappet ballen og satt den i det åpne målet.

Florent Malouda serverte Anelka to ganger etter pause med et innlegg og en pasning ut i feltet. Anelka gjorde ingen feil og headet og plasserte inn sitt hat-trick og fjerde mål.

- Denne kampen var viktig for Anelka, men viktigere for oss og fansen som alle har fått mer tillit til han nå, sier Felipé Scolari til klubbens hjemmeside etter kampen.

Chelsea sender med det ut en kraftig advarsel til sine motstandere før seriestart i midten av august og Scolari innrømmer at laget hans ser bra ut.

- Jeg har spillere som sloss for plassene sine på banen. Jeg har 22 her og fem hjemme. Jeg har et bra lag, sier Scolari.

Chelsea knuste AC Milan
<B>GRUNN TIL Å SMILE:</B> Roman Abramovich har god grunn til å smile etter å ha sett sitt Chelsea knuse AC Milan i Moskva.