Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Chelsea knuste Atletico

Nok et Madrid-tap.

PÅ TOPP: Frank Lampard og Chelsea har full pott etter tre Champions League-kamper. Foto: AFP
PÅ TOPP: Frank Lampard og Chelsea har full pott etter tre Champions League-kamper. Foto: AFP Vis mer

|||Chelsea er fortsatt uten poengtap i Champtions League etter at Atlético Madrid ble slått 4-0 onsdag kveld.

Dermed tapte begge Madrid-lagene. Real Madrid ble slått 3-2 av AC Milan hjemme på Santiago Bernabeu.

Carlos Ancelottis mannskap troner dermed øverst i gruppe D med ni poeng. Laget reiste seg raskt etter helgens serietap mot Aston Villa.

- Vi reagerte slik jeg ønsket etter tapet og spilte veldig bra. Det var godt spill i 90 minutter, og vi hadde ingen problemer, sa manager Carlo Ancelotti.

- Jeg er fornøyd. Vi er på topp i gruppen vår, og det er der vi ønsker å være.

Kalou kunne bare sette bredsiden til på bakre stolpe etter et flott innlegg fra Ashley Cole i det 41. minutt. Dermed var vertene foran for godt.

Kalou, som nylig undertegnet en ny kontrakt, økte til 2-0 etter sju minutter i annen omgang. Denne gang brukte han hodet på en corner fra Frank Lampard for å overliste Sergio Asenjo i Atlético-målet.

Brøt tørken
Etter 69 minutter fikk Lampard selv score mål. Han traff perfekt fra 25 minutter og gjorde sitt første mål på ti kamper.

- Noen ganger kommer ikke målene, og slik har det vært for meg i det siste. Men jeg trodde alltid at det ville løsne hvis jeg fortsatte å jobbe hardt, sa Lampard til ITV.

Han skrøt av Kalou.

- Han gjør det bra hver gang han kommer inn i laget, og det er det vi trenger fra alle i stallen, sa han.

I sluttminuttet ble ydmykelsen av Atlético Madrid total da Luis Perea satte ballen i eget mål, og Chelsea vant med komfortable 4-0.

Porto vendte
I den andre kampen i gruppen fikk Apoel Nikosia en gavepakke da Alvaro Pereira gjorde selvmål etter 22 minutter. Hulks utligning kom elleve minutter senere.

Tre minutter etter sidebytte satte Hulk inn 2-1-målet på en straffe etter at Apoels Elia handset innenfor 16-meteren. Resultatet holdt seg kampen ut, og Porto er på annenplass tre poeng bak Chelsea.

Apoel og Atlético har bare ett poeng hver og er langt på vei hektet av allerede i kampen om plass i cupspillet.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling